Szórakozás

Hajós András: A többséget a bentlakásos reality meg a faszhelikopterezés érdekli

Interjút adott a hvg.hu-nak Hajós András, aki nemrégiben elég csúnyán összeszólalkozott Facebookon Gönczi Gáborral egy, a Tényeket kritizáló kiszólása miatt. Most a zenész/műsorvezető a TV2 híradójáról és a SuperTV2-n futó, több díjjal jutalmazott, Dalfutár című műsoráról is részletesebben beszélt.

A Tényekről ismét elmondta, rohamot kap tőle, de igyekszik megérteni azokat a kollégákat is, akik ehhez asszisztálnak.

Én próbálok dolgozni, a kis – 22:50-kor a SuperTV2-n induló – műsorommal boldogan elvagyok, amikor viszont állampolgárként meghallom, hogy mi megy a Tényekben, akkor rohamot kapok. És ezt ugyanígy elmondtam Andy Vajnának is.

Nagyon tisztelem azokat a kollégáimat, akik egy csatorna arcai és vállalták, hogy képviselnek egy márkát, és hülyére dolgozzák magukat. Van ez az út, és van egy másik út, hogy vazelincsúszdán nyomulsz, vagy a feleségeddel értekezel arról kamerák előtt, hogy ki hogy kakilt aznap.

Hajós hosszasan beszél az interjúban a Dalfutárról, ami – mint kiderült – az RTL-nek nem kellett, és arról, miért tartja rossznak, ha művészek esnek egymásnak.

Értem a sok indulatot, de ha valakinek azzal van baja, hogy miért a Geszti Péter lép fel az Arénában, akkor valójában nem ezzel van baja, hanem azzal, hogy katasztrofális állapotban van Bartók és Kodály országában a zeneoktatás, hogy sok pénz megy el stadionokra, meg hogy hova lett a Petőfi rádió.

Szerintem SzabóZ, Geszti Péter meg én sokkal inkább egy oldalon állunk szemben a Rogán Antalokkal, Mészáros Lőrincekkel, Simicska Lajosokkal. Picit jobban vigyázhatnánk egymásra, mert ezek csak harcok a biliben.

A beszélgetést azzal zárja, egyelőre nem akar kibékülni Friderikusz Sándorral.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik