Szórakozás

Ábrahám Edit: Az biztos, ennél jobban nem vetkőzöm!

Túl vagyunk A Nagy Duett második adásán, – a műsor végén ezúttal Tolvai Reni és Danny Blue búcsúztak – ami többeket elé nagy kihívást állított. Ábrahám Edit már a próbák során elárulta, hogy 80-as évekbeli szexi aerobikedzőként láthatjuk majd viszont, amitől nem kicsit tart.

Aggodalma azonban felesleges volt. A zsűri és a közönség is imádta Vastag Csabával közös produkcióját, nem mellesleg pedig remekül nézett ki a 60 éves színésznő. Azt azonban leszögezte, hogy többet nem mutat magából, a korára való tekintettel.

Remek volt a hangulatom a produkcióban, a szűk ruha el­lenére is. Az első próbák alkalmával nem éreztem benne magam komfortosan. Az ember ebben a korban már nem biztos, hogy szereti ezt a fajta színes, testhez simuló dresszt. Próbáltam ettől elvonatkoztatni, és igyekeztem jól megoldani a feladatot, elhitetni azt, hogy fitneszedző vagyok. Azért nem mondtam rá nemet, mert ezzel a feladattal kimozdítottak a komfortzónámból, és ez ebben a műsorban fontos. Az biztos, ennél jobban nem vetkőzöm! A korosztályom már kevesebbet szereti mutogatni az alakját

– nyilatkozta a Borsnak Ábrahám Edit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik