Szórakozás

Ennél melegebb már ne legyen a Balaton Soundon

A fesztivál hivatalosan még el sem kezdődött, egyelőre csak a kempingezők és a szervezők kóvályognak a Soundon, de már most olyan meleg van, hogy fürdőruhában alig lehet elviselni. Egyetlen megoldás, ha napnyugtáig ki se jövünk a vízből. Aki most tervezi a leutat, a naptejet semmiképpen se hagyja otthon, meg egy karton vizet. Minimum.

Fotó: 24.hu/Berecz Valter

A Sound szerdától vasárnapig tart, a fesztiválozók már rendesen szállingóznak, csak úgy csattognak a gurulós bőröndök, meg az iPhone 6-ok a part menti úton.

Egyelőre viszont még se a 7-es úton, se a vasútállomás és a fesztivál bejárata között nincs dugó, a boltban sincs végtelen hosszú sor a Royal vodkáért. 

Első ránézésre nem sok minden változott tavaly óta a Soundon, a virágok megmaradtak, a színpadok se mozogtak, bár a Volton már látott Paks II. kamion itt se maradhatott el. A parton, ahol a Balaton Sound felirattól nem messze egy mini Ozorának tűnő szigetet húztak fel, színes-hippis dekorációval.

Fotó. 24hu/Berecz Valter

Ami még jól jönne, az egy kiadós esti zápor, ugyanis már most, tömeg nélkül akkora a por, hogy szinte elviselhetetlen. Ha van isten, ma esik. Este Armin van Bureen, meg előtte G-Eazy, lehet készülni.

Kövessen minket Instagramon és Snapchaten (@huszonnegy) is, ha nem akar lemaradni otthon sem a Soundról.!

 

Végre #balatonsound

24.hu (@insta24hu) által megosztott bejegyzés, 2017. Júl 5., 06:21 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik