Szórakozás

Bajor Lili elmondta, hogy miben hasonlít Bajor Imrére

A 21 éves lány a Színművészeti Egyetem harmadéves hallgatója, és már meg is kapta élete első főszerepét a Madách Színházban a Shakespeare-mesék – Szentivánéji álom light című gyerekelőadásban. Bajor Lilit eleinte óva intették a szülei – Hámori Eszter és a három éve elhunyt Bajor Imre – a színészettől, de ő a saját útját akarja járni. Habár sokat kösözönhet a szüleinek, azt szeretné, hogy a saját teljesítménye alapján ítéljék meg.

Azt hiszem, vágyik az ember valami visszaigazolásra, hogy az, amit ő csinál, az működik, és nem az működik, amit a szülei elértek előtte. Ettől függetlenül én nagyon sokat tanultam tőlük. Igyekeztem az egyetem alatt minél kevesebbet nyilatkozni, most is azt gondolom, hogy én ott tanulok és nem gondolom, hogy bármivel különlegesebb lennék, mint az osztálytársaim emiatt. És hogyha valami miatt érdekelnem kéne embereket az az, amit csinálok és nem az, hogy honnan jöttem

– mondta a StoryExtrának Bajor Lili, akit ugyan még mindig érzékenyen érint édesapja hiánya, de elmondta, hogy mit örökölt tőle.

Az alvás, azt nagyon jól csináljuk mind a ketten. Különböző helyzetekben vagy különböző típusú emberekkel megtalálni a hangot. Azt hiszem a türelmemet is tőle örököltem. Ő sose siettetett semmilyen beszélgetést, vagy nem várt rögtön megoldásokat és ebben szerintem hasonlítunk.

Olvasói sztorik