Szórakozás
Image: 73623795, Ruttka Ildikó 13 évvel ezelőtt írta meg Bajor Imrével közösen „Bajorimi a Kicsihuszár" című könyvét. A kiadó és a könyv szerzője úgy gondolták, hogy a különleges történetekkel és megszólalókkal tarkított könyvet a színész halála után újra megjelentetik. Bajor Imre gyermekei, Bajor Lili és Bajor Marci is könnyes szemmel szorították kezükbe édesapjuk könyvét. /könyvbemutató/, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Főszerepet kapott Bajor Imre lánya

24.hu
24.hu

2017. 05. 24. 06:31

Színészi pályára készül a 2014-ben elhunyt Bajor Imre lánya, Bajor Lili is. A fiatal tehetség, aki jelenleg a Színművészeti Egyetem harmadéves hallgatója, már meg is kapta az első főszerepét a Madách Színházban a Shakespeare-mesék – Szentivánéji álom light című gyerekelőadásban.

“Megtisztelő, hogy Szilágyi Bálint rendező felkért. Külön öröm, hogy dolgoztunk már együtt, és ezek szerint ő ezt folytatni szerette volna”

– mondta a Blikknek Lili, aki hozzátette: árnyoldala is van annak, hogy színészcsaládból származik. Úgy érzi, a legendás közönségkedvenc, Bajor Imre és a szintén népszerű színész, Hámori Eszter gyermekeként van rajta nyomás. Igaz, erre számított is, amikor a színészi pálya mellett döntött.

“Mivel ebben nőttem fel, nem is vetődött fel bennem soha más opció, mint a színészet. A testvérem, Marci is ebben a világban találta meg magát, de őt a tévézés és a rádiózás érdekli. Szeretném, ha a munkámat nem a szüleim, hanem önmagam alapján ítélnék meg. Persze előnye is van, hogy gyerekkorom óta ez a közeg vesz körül, hiszen így talán jobban beleláttam ebbe a világba, mint sok osztálytársam. Szerencsére az egyetemen mindez nem számít, de persze a diploma után biztosan sokkal többet kell majd teljesítenem, hogy sikerüljön túllépni a szüleimen, magamért legyenek rám kíváncsiak, és ezért ismerjenek el”

– tette hozzá Bajor Lili.

Image: 66986002, Bajor Imre, ha teheti, ki sem mozdul dunakeszi házukból. Gyermekei, Lili és Marci imádják, ha velük van a papa, ha épp nem a vízben vannak, fenn trónolnak a mászóka tetején. Dia - scan., Place: Dunakeszi, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Fotó: Story-Best archívum
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2014. március 27.
Vancsura István, a NAV megszüntetett Kiemelt Ügyek Igazgatósága RAPID ellenőrzési főosztályának volt vezetője (j) és Horváth András, volt adóhivatali dolgozó a Levegő Munkacsoport Áfabotrány: kitálal egy volt NAV-vezető címmel tartott sajtótájékoztatóján Budapesten a MagNet Házban 2014. március 27-én.
MTI Fotó: Soós Lajos

Az ember, aki legyűrte a NAV-ot és a NER-t

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.