Szórakozás

Bajor Lilit óva intették a szülei attól, hogy színésznő legyen

A három éve elhunyt Bajor Imre lánya megkapta élete első főszerepét, ő játszotta Titánia szerepét a Szentivánéji álom light című gyerekelőadásban, a Madách Színházban. Bajor Lili nagyon jól érezte magát a premieren, habár bevallotta, szülei még azt is ellenézték, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetemre jelentkezzen.

Főszerepet kapott Bajor Imre lánya
Bajor Lili szerint árnyoldala is van annak, hogy színészcsaládból származik.

Édesapja azt szerette volna, ha külföldön folytatja az életét, de édesanyja, Hámori Eszter is ellenezte, hogy lánya az ő példájukat kövesse. A sikeres felvételi után persze büszkék voltak lányukra.

Anyukám nem örült, hogy ide jelentkeztem, de annak már igen, hogy felvettek, és büszke rám. Apával még beszéltem, amikor felvettek. Azt hiszem, ő is büszke volt rám, de ezt nem öntötte szavakba

– mesélte a Borsnak Bajor Lili, aki édesapja hiányáról még mindig nehezen beszél.

Még nem tudok ebben a kérdésben megnyílni. Nagyon hiányzik, vágynék valamiféle visszajelzésre tőle, terelgetésre az életben, arra a fajta szeretetre, amire ő bármikor kapható volt. Remélem, hogy nem okozok neki csalódást. Biztos lát, tudja, hogy mit csinálok. Nem tudok ennél többet mondani erről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik