Szórakozás

Pink lakóházaktól vadulnak meg a szelfiző turisták Los Angelesben

Ha azt mondjuk, hogy a házakon minden Barbie-rózsaszínű, akkor azt úgy értjük, hogy

MINDEN!

A falak, a tető, a járda, a pálmafák, a kukák, a kerítés és a szökőkút is.

Fotó/Europress
Fotó/Europress

De mielőtt azt hinnék, hogy a pink falfestés néhány eszement lakó szomszédőrületbekergető húzása, szeretnénk szólni, hogy a három rózsaszínű ház egy nagyszabású művészeti projekt részei. Az üresen kongó otthonok lebontásra várnak, mert egy új lakótelep épül majd a helyükön, de addig pop up kiállítás lett belőlük.

Az alkotót – aki The Most Famous Artist néven fut, de a barátainak csak Matty Mo – az építészeti cég bízta meg a köztéri művészeti kampánnyal.

A figyelemfelhívás olyannyira jól sikerült, hogy a szomszédok végül valóban kiborultak. Egyrészt nincsenek éppen elragadtatva a látványtól, de főként a megnövekedett forgalomtól áll égnek a hajuk.

El lehet ugyanis képzelni, hogy a pink házak micsoda szelfi őrületet és turista dömpinget generáltak. Az Instagram például tele van #pinkhouses hashtaggel

 

I told y’all my barrio is DOPE! #neighborhood #ilovemidcity #neighborhoodlove #losangeles #pinkhouses #theblock #myblockishot

Los Angeles|The Hungry Nomad (@whereindaworldis_hvbey) által megosztott bejegyzés, 2017. Jún 13., 16:43 PDT

Mondjuk nem árt sietni, mert a (minden bizonnyal) űrből is látható színt hamarosan lesikálják a házakról. Állítólag szolidabb  árnyalatot kapnak majd a falak.

(Via)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik