Szórakozás

Gaál Noémi: Nem volt közöm ahhoz, hogy Onyutha Juditot elküldték

24.hu
24.hu

2017. 06. 11. 07:18

Korábban a témában:

A TV2 után már az ATV-n látható időjós nemrég érkezett haza Ázsiából, ahol korábbi csatornájának stábjával, és egykori kollégájával, Németh Lajossal párban egy realityben vett részt. Mindeközben itthon robbant a bomba, miszerint Onyutha Juditot miatta rúgták ki az ATV-től, amit az elbocsátott tévés élete legkellemetlenebb pillanataiként élt meg.

Onyutha Judit: Megalázkodtam, könyörgőre fogtam
Az ATV-től elküldött időjós élete legkellemetlenebb pillanatának érzi a Gaál Noémivel való találkozást.

 

Gaál Noémi most a Borsnak adott interjújában igyekezett tisztázni a helyzetet.

“Nem akarok Judit fejével gondolkodni. A távozásomat a TV2-től sem így terveztem, a belépésemet sem az ATV-hez. De az biztos, nem volt közöm ahhoz, hogy elküldték. Nem esett jól, érthetetlen volt számomra” – mondta el Onyutha Judit vádjairól.

“A lelkiismeretem tiszta, sosem tettem semmit, ami miatt ő ezt érezhette. Amikor visszajöttem Ázsiából, természetesen beszéltem vele. Felhívtam telefonon, ezt nem lehetett ennyiben hagyni. Bántotta az igazságérzetem, ami az újságban megjelent, mert valótlanságokat írtak le. (…)  Sosem tettem keresztbe sem neki, sem másnak. Sosem mondtam olyat, hogy „gyerekek, nekem kell ez a munka, rúgjatok ki valakit”! Ilyen nem volt. (…) Nem is akarok erről többet beszélni, magyarázkodni. Csak az a bűnöm, ha ez bűn, hogy éltem egy lehetőséggel, amit felajánlottak. Arra koncentrálok, hogy mit vár tőlem az új munkahelyem. Nem nézek hátra, csak előre” – mondta el a dekoratív időjós.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2014. március 27.
Vancsura István, a NAV megszüntetett Kiemelt Ügyek Igazgatósága RAPID ellenőrzési főosztályának volt vezetője (j) és Horváth András, volt adóhivatali dolgozó a Levegő Munkacsoport Áfabotrány: kitálal egy volt NAV-vezető címmel tartott sajtótájékoztatóján Budapesten a MagNet Házban 2014. március 27-én.
MTI Fotó: Soós Lajos

Az ember, aki legyűrte a NAV-ot és a NER-t

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.