Szórakozás

Gaál Noémi párja: Az én kedvesem egy elkötelezett tévés, aki még dekoratív is

Ahogy azt már korábban is megírtuk, a jelenleg a TV2-vel Ázsiában kalandozó, majd hamarosan az ATV-re igazoló Gaál Noémit a világ 24 legszexibb időjósa közé választották egy brit magazinban, azóta pedig már a TOP 3-ba is beszavazták az olvasók.

A Bors a 46 éves időjós kilenc évvel fiatalabb párját kérdezte arról, mit szól az előkelő helyezéshez.

“Én néhány nappal ezelőtt szem­besültem vele, hogy Noncsit a legszebb időjárás-jelentő nők közé válogatták. Noémi mindig a szakma felől közelítette meg a munkáját, bosszant is, amikor egy kalap alá veszik azokkal a hölgyekkel, akik a férfi nézőközönséget megcélzó csatornákon sztriptízt nyomnak az időjárás ismertetése közben. Az én kedvesem egy elkötelezett tévés, aki momentán dekoratív is. (…) 

Fotó: TV2

Mi, férfiak szívesen legeltetjük a szemünket a nőkön, úgyhogy tudom, az én kedvesemet is mustrálják mások. Emiatt nem szabad féltékenynek lennem. Már rég megbolondultam volna, ha mindig, amikor valaki megnézi a kedvesemet, felidegesítem ma­gam” – mondta el Maloveczky Miklós, aki 12 éve párja Gaál Noéminek, akivel kapcsolatban a cikkben azt is kifejtette, véleménye szerint semmi köze ahhoz, hogy Onyutha Juditnak távoznia kellett az ATV időjárásjelentéséből.

“Felelősségem teljes tudatában kijelenthetem, hogy Noéminek nincs köze az elődje távozá­sához. A csa­torna ajánlott ne­ki egy lehetőséget, ő pedig nem utasította vissza. Nem rajta múlt, ami történt. Nagy lelkesedéssel várja a kezdést.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik