Szórakozás

Onyutha Judit: Megalázkodtam, könyörgőre fogtam

Ahogy arról már hírt adtunk, az ATV időjósát Gaál Noémi váltja a képernyőn, az elbocsátás azonban – érthetően – nagyon megviselte a két gyermeket nevelő Onyutha Juditot, aki ügyvédhez is fordult az ügyben.

A Story legfrissebb számában pedig a tévés arról is mesélt, már másodszor fordult elő, hogy Gaál Noéminek kellett átadnia a munkáját, és elmondta azt is, sok kompromisszumra hajlandó lett volna azért, hogy legalább részben megtarthassa időjárásjelentői munkáját.

Megalázkodtam, könyörgőre fogtam, hogy legalább a váltótársa maradhassak. Még kevesebb fizetésért, akár más beosztásban is szívesen tovább dolgoztam volna. Azt mondták, alszanak rá, majd meggondolják. Arra viszont megkértek, hogy addig végezzem a munkát, amíg Noémi el nem foglalja a helyemet. Ebbe természetesen nem mentem bele. És abba sem, hogy ezután egy közös megegyezésről szóló felmondást írjak alá. Ahogy sétáltam ki az irodából, Noémi már ott állt az ajtóban. Életem egyik legkellemetlenebb pillanata volt”

– mesélte a magazinnak Onyutha Judit, akinek időközben új állást ajánlott a csatorna, amit ő erkölcsi okokból nem fogadott el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik