Szórakozás

Oszterék magánéleti zűrje is nyilvánosságot kapott a bíróságon

A színész legutóbb zárt tárgyalást kért a bíróságtól, hogy lehallgatott telefonbeszélgetései ne kerüljenek a nagy nyilvánosság elé, ám ezt elutasították. Így, habár Oszter Sándor bűnösségét nem sikerült bizonyítani, az kiderült, hogy lányával nagyon megromlott a viszonya.

Az egyik hívás alkalmával például Oszter Alexandra azért vitatkozott össze apjával, mert ittas volt, ezért unokáját sem engedte a nagyszülőkhöz. Oszter Sándor szerint azonban mindez új párja miatt alakult ki, így már nem is meglepő, hogy miért nem örül annak, hogy eljegyezték a lányát.

Oszter Sándor egyáltalán nem örül lánya eljegyzésének
A színész egy ismerősétől tudta meg, hogy megkérték Oszter Alexandra kezét.

Mindig csak a legjobbat akartam a lányomnak, és úgy gondolom, hogy ez a férfi nem az. Nem tudom, hogy eljegyezték-e, vagy mi van az életével, a lányom szóba sem áll velünk. Azt hiszem, mindent elárul róla, hogy fel sem hívta az édesanyját, csak egy ­sms-t­ küldött, amikor az kórházban volt bordatöréssel. Donatella ekkor felhívta, de azóta sem jelentkezett. Azt hiszem, hogy hátsó szándékai vannak a férfinak, nem tudom, milyenek. Egyszer olyan minősíthetetlen stílusban üzent a feleségemnek, ami megbocsáthatatlan

– mesélte a Blikknek a színész.

A kialakult helyzetet Failoni Donatella is megerősítette, aki szintén nem bízik a férfiben.

Tavaly szeptember óta megromlott a kapcsolatunk a lányommal. Egyértelműen a párja miatt van ez a helyzet, Szandit erősen befolyásolja a kedvese. Fáj, hogy fel sem hívott, de az unokám hiányzik a legjobban, akit régóta nem láttam.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik