Szórakozás

Csisztu Zsuzsából nem kér többet az ATV

Két évad ugyan majdnem lefutott a Csisztu24 elnevezésű műsorból a csatornán, de a Blikk értesülései szerint nem lesz folytatás. Sőt, már csak egy adás kerül képernyőre, azután az ATV búcsút int Csisztu Zsuzsának, akinek nem tervezik meghosszabbítani a szerződését.

Nem tudni, hogy köze van-e a dolognak ahhoz, ahogy a legutóbbi felvétel sikerült, de az biztos, hogy Csisztu és vendége, Schobert Norbert kisebb botrányt csináltak.

Nem úgy sikerült a műsor, ahogy azt a vezetés várta volna. Nem véletlen, hogy a csatorna eddig nem rendelte meg a Csisztu24 következő évadát

– mondta a napilap informátora.

Csisztu Zsuzsa megszólalt a Schobert Norbis affér kapcsán
Bár a műsorvezető szerint "nincs Schobert ügy", azért egy bejegyzésben alaposan kiosztotta a fitneszgurut.

Az ATV hírigazgatója, Németh Szilárd egyelőre nem kívánt reagálni, csupán jelezte, ha lesz hivatalos közleményük, eljuttatják azt a sajtónak. Csisztu azonban még korai találja, hogy bármit is tudni lehessen a folytatásról.

A Csisztu24 29 epizódjában 58 közismert hírességet láttam vendégül az elmúlt két évadban. Még három epizód hátravan a tavaszi sorozatból, amelyben mások mellett olyan világklasszis sportolók is megszólalnak és vallanak őszintén az életükről, mint Besenyei Péter vagy Szécsy Zoltán, és persze nagyszerű színészek és művészek is, mint Esztergályos Cecilia, Gaál Noémi, Németh Kristóf és Kembe Sorell, akik elutaznak velem egy teljes napra, hogy őszintén meséljenek.  Még korai a műsor jövőjéről jelenleg bármit is mondani, mert ez egy egyedi formátum, amelyhez fogható jelenleg nincs a piacon.

Csisztu Zsuzsa pont azt csinálja majd, amit Friderikusz
Az ATV szépen lekoppintotta a TV2 műsorát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik