Szórakozás
Budapest, 2009. október 24.Csisztu Zsuzsa egykori tornász, sportriporter, televíziós műsorvezető. A felvétel a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) sajtótájékoztatóján készült az Országházban 2009. október 21-én.MTI Fotó: Földi Imre

Csisztu Zsuzsa megszólalt a Schobert Norbis affér kapcsán

24.hu
24.hu

2017. 06. 01. 16:05

Korábban a témában:

A műsorvezető és a legutóbb megint egy orvossal a port összerúgó fitneszguru csúnyán összebalhéztak egy forgatáson – írtuk meg korábban.

Budapest, 2008. május 17.
Csisztu Zsuzsa mûsorvezetõ a WBO boksz jótékonysági gálán a Vasas Fáy utcai sportcsarnokában. A rendezvény szervezõje Kovács Koko István olimpiai bajnok ökölvívó, aki a Boksz Világszervezettel (WBO) karöltve szeretné a fiatalokat a sportolásra ösztönözni, továbbá felhívni a figyelmet a kábítószerhasználat veszélyeire
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Csisztu Zsuzsa és Schobert Norbi csúnyán összebalhéztak a forgatáson
Provokálás, ordítozás és perrel fenyegetőzés is volt a Csisztu24 felvételén.

 

Csisztu Zsuzsa a reggeli sajtóhírek után saját Facebook-oldalán igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba, és hosszas posztban fejtette ki, mi is a véleménye a Schobert Norbival kapcsolatban történtekről.

“NINCS Schobert ügy! Csak az keresi a feltűnést, aki szereti, ha csapkodnak körülötte a hullámok. Én nem ez vagyok. Büszke vagyok viszont arra, hogy a Csisztu24 című műsoromban, több, mint félszáz hírességet, kitűnő és nagyszerű személyiséget láthattam vendégül az elmúlt közel egy év alatt és Mindenkivel egy-egy csodás és a lehető legpozitívabb értelemben vett emlékezetes napot töltöttünk együtt. (…) Bebizonyosodott, hogy egyetlen embert leszámítva, MINDENKI KÉPES VOLT maximálisan őszinte megnyilatozásokra és pontosan tudta, hogy egy forgatáson van, ismerte a saját értékeit és esetleges korlátait és ehhez MÉLTÓAN viselkedett az egész stáb előtt. (…) Azért, hogy az illető milyen méltatlan és nívótlan eszközökhöz folyamodik, ha nincsenek érvei, nem engem minősít. Azt viszont nem kedvelem, ha bulvárlapoknak szivárogtat ki valaki a valóságot hamis színben feltűntető részleteket egy forgatásról. Senkinek a kedvéért sem fogok egész napos reklámfilmet forgatni a saját műsoromban a jövőben sem. Schobert Norbert kedvéért sem. De továbbra is vallom, hogy nem kell ahhoz egyet értenünk a riportalanynak és nekem, hogy kultúráltan véleményt cserélhessünk bármilyen témáról. Ehhez viszont alapfeltétel a kultúráltság és az egészséges önktontroll” – olvasható többek közt a bejegyzésben, aminek teljes szövege alább megtalálható.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Röszke, 2015. szeptember 15.
A határzárként használt vasúti vagon a magyar-szerb határon, Röszke térségében 2015. szeptember 15-én. Ezen a napon hatályba léptek a migrációs helyzet miatti új szabályozások.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.