Szórakozás

Csisztu Zsuzsa megszólalt a Schobert Norbis affér kapcsán

A műsorvezető és a legutóbb megint egy orvossal a port összerúgó fitneszguru csúnyán összebalhéztak egy forgatáson – írtuk meg korábban.

Csisztu Zsuzsa és Schobert Norbi csúnyán összebalhéztak a forgatáson
Provokálás, ordítozás és perrel fenyegetőzés is volt a Csisztu24 felvételén.

 

Csisztu Zsuzsa a reggeli sajtóhírek után saját Facebook-oldalán igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba, és hosszas posztban fejtette ki, mi is a véleménye a Schobert Norbival kapcsolatban történtekről.

“NINCS Schobert ügy! Csak az keresi a feltűnést, aki szereti, ha csapkodnak körülötte a hullámok. Én nem ez vagyok. Büszke vagyok viszont arra, hogy a Csisztu24 című műsoromban, több, mint félszáz hírességet, kitűnő és nagyszerű személyiséget láthattam vendégül az elmúlt közel egy év alatt és Mindenkivel egy-egy csodás és a lehető legpozitívabb értelemben vett emlékezetes napot töltöttünk együtt. (…) Bebizonyosodott, hogy egyetlen embert leszámítva, MINDENKI KÉPES VOLT maximálisan őszinte megnyilatozásokra és pontosan tudta, hogy egy forgatáson van, ismerte a saját értékeit és esetleges korlátait és ehhez MÉLTÓAN viselkedett az egész stáb előtt. (…) Azért, hogy az illető milyen méltatlan és nívótlan eszközökhöz folyamodik, ha nincsenek érvei, nem engem minősít. Azt viszont nem kedvelem, ha bulvárlapoknak szivárogtat ki valaki a valóságot hamis színben feltűntető részleteket egy forgatásról. Senkinek a kedvéért sem fogok egész napos reklámfilmet forgatni a saját műsoromban a jövőben sem. Schobert Norbert kedvéért sem. De továbbra is vallom, hogy nem kell ahhoz egyet értenünk a riportalanynak és nekem, hogy kultúráltan véleményt cserélhessünk bármilyen témáról. Ehhez viszont alapfeltétel a kultúráltság és az egészséges önktontroll” – olvasható többek közt a bejegyzésben, aminek teljes szövege alább megtalálható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik