Média

Két ATV-s műsorban is látható lesz Vujity Tvrtko

Igaznak bizonyultak a korábbi sajtóhírek, az ATV nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta az elmúlt időszakban külföldön élő Vujity Tvrtko televíziós műsorvezető-riportert. Tvrtko az Egyenes beszéden kívül az ATV Start reggeli műsorvezetőjeként is dolgozik majd, méghozzá már a nyártól.

A közleményben a televíziózáshoz hosszú szünet után visszatérő  tévést “az ország egyik leghitelesebb és legnépszerűbb” riportereként említik, akihez nagyon közel állnak a felsorolt műsorok műfajai, hiszen Tvrtko évekig a TV2 Mokka és Napló című műsorainak volt a műsorvezetője. Megemlítik, hogy öt nyelven beszél, és hosszan sorolják az általa megszerzett korábbi díjakat.

Izgalmas időszak elé nézünk, hiszem, hogy az ATV-vel sok közös sikert érünk majd el. Várom a közös munkát egykori kollégáimmal és jövendőbeli barátaimmal. Külön köszönöm a csatorna rugalmasságát, korrektségét és profizmusát

– nyilatkozta a tévés, aki egyébként új munkájának hatására sem hagy fel a nemzetközi életformával, hiszen felesége, Zsolnay Gyöngyi kosárlabdázó jelenleg is az Egyesült Királyságban él, illetve sikerrel futnak Tvrtko külföldi, színházban tartott előadásai is, melyeket elsősorban angolul és magyarul tart. Szeptembertől tíz országban huszonöt előadást hirdettek meg a nevével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik