Szórakozás

Csisztu Zsuzsa Facebookon akadt ki a szerinte hamis állítások miatt

Ahogy arról már korábban is írtunk, forgatáson volt affér Csisztu Zsuzsa és Schobert Norbi között, amire a műsorvezető szinte a bulvárlapok híre után azonnal reagált.

Csisztu Zsuzsa megszólalt a Schobert Norbis affér kapcsán
Bár a műsorvezető szerint "nincs Schobert ügy", azért egy bejegyzésben alaposan kiosztotta a fitneszgurut.

 

Nemrég pedig arra a mai tudósításra is, ami szerint megszűnhet műsora, a Csisztu24 az ATV-n. A Facebookon közzétett hosszú bejegyzést ITT is el lehet olvasni, de kiemelnénk ezt-azt a tévés által leírtakból, ki nem hagyva az aláírást, ami egyszerűen parádésra, és beleköthetetlenül tökéletesre sikerült.

“… A valóság ezzel szemben például az, hogy amikor közösen ültünk a forgatáson egy autóban, akkor vagy én vezettem, vagy a kamerák leállása után Norbi kérte el a kulcsot, mondván milyen régen nem vezetett váltós autót, neki csak automata autói vannak és éppen ezért feljogosítva érezte magát számos közlekedési szabálytalanságra, a kétszáz kilométer/órás utazó sebességre is alkalmanként, két másik utas és egyben tanú jelenlétében. A többi nem a forgatásra való megnyilvánulásáról most nem írok, pedig mindegyikre tanúk vannak és a megmásíthatatlan felvett nyersanyag, tehát, ha még akad valaki ezek után, aki hitelt ad az erről a forgatásról “kiszivárogtatott” információknak az általam múltkor leírtakat leszámítva, azt kénytelen leszek rosszindulatúnak tartani. (…)

Remélem senki nem gondolja komolyan, hogy egy műsorban szereplő vendég méltatlan viselkedése okot adna egy komoly szakmai döntéseket hozó csatornának, olyannak, mint az ATV, hogy befolyásolja egy műsor életét? Ennél azért sokkal felkészültebb szerkesztőség ez, és sokkal jobb szakemberek hoznak döntéseket és nem ilyen elhamarkodottan. Schobert Norbert pedig messze nem ekkora tényező, az én életemben pláne nem, mert nem egy pályán focizunk, hiszen én nem fogok alakformáló táborok szervezésébe, ő pedig szerintem egészen sokára vezet majd talkshow-t az ő adottságaival, bár idehaza ki tudja?…” – írja Csisztu Zsuzsa, aki közölte azt is, a csatorna nem akarja kirúgni, és még nyári best of adásokat is terveznek az eddigi adásásokból.

És akkor az aláírás:

Csisztu Zsuzsa
Újságíró, Műsorvezető, Sportjogi szakjogász
A Magyar Sportújságírók Szövetsége első alelnöke
A Magyar Olimpiai Bizottság tagja
A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) Végrehajtó Bizottságának tagja

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik