Szórakozás

Vajna Tímea mégsem akar gyereket szülni

Andy Vajna Lamborghinivel furikázó felesége pénteken a 24.hu-nak fantasztikus interjút adott, amiben többek közt tervezett rövidfilmjéről beszélt, aminek – elképesztő fordulat! – még története is lesz.

Lesz szexjelenet Vajna Tímea rövidfilmjében
Amivel egyébként az Oscar-gáláig szeretne jutni. Videó.

 

A Bors pedig családalapítási terveiről kérdezte Vajna Tímeát, aki eddigi nyilatkozataival – és férje vágyával – ellentétben ezúttal azt mondta, egyáltalán nem biztos benne, hogy gyereket szeretne.

“Tudom, hogy választhattam volna én is azt az életet, amit az osztálytársaim, akiket a Facebookon látok: fiatalon férjhez megyek, és gyereket szülök. De nekem mást rendelt a sors. Bár mindenki ezzel nyaggat, őszintén szólva, nem érzem, hogy olyan nagyon szülni akarnék. Azt gondolom, az sem baj, ha ez az érzés sosem változik bennem. Nem kell mindenkinek szülnie” – mondta el az imidzsfilmek nagyasszonya, aki maga is megerősítette azt, ami többeknek feltűnt mostanában; főként, mióta a kormánybiztos felesége ideje nagy részét Los Angelesben tölti.

“Tényleg borzasztó akcentusom van. Már Andy előtt is szörnyen be­széltem, amióta viszont vele vagyok, ez tovább romlott. Andy akcentussal beszél, és én átvettem tőle. Nagyon jó a hallásom, és nyolc év alatt, amióta együtt vagyunk, átvettem ezt a hülye akcentust.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik