Szórakozás

És akkor Ferenc pápa megkérdezte Melania Trumpot, hogy mivel eteti a férjét

Szaúd-Arábia és Izrael után a Vatikánba látogatott Melania és Donald Trump, ahol Ferenc pápa fogadta őket. Ahogy írtuk, a pápa egy klímaváltozásos körlevelét adta ajándékba az Egyesült Államok elnökének, aki úgy nyilatkozott, nagy megtiszteltetés számára, hogy találkozhat a katolikus egyházfővel. A pápa ekkor csak annyit mondott: “Isten hozta!”.

Úgy tűnik, Ferenc pápa szívesebben mórikált Melania Trumppal, akinek a Haaretz szerint feltett egy fontost kérdést, egész pontosan azt szerette volna megtudni, mit ad enni a férjének.

Pizzát

– ez volt a first lady rövid, stílusos válasza, melyen Ferenc pápa a lap szerint kiválóan szórakozott.

Ferenc pápa és a pizza között különleges kapcsolat van: pár éve úgy nyilatkozott, arra vágyik, hogy végre bemehessen egy pizzeriába anélkül, hogy felhajtás lenne körülötte, és nyugodtan ehessen egy jó pizzát. A sztorit hallva két nápolyi szakács összedobott neki egy igazi pápapizzát, és sikeresen át is adták neki, amikor Ferenc Nápolyba látogatott, erről egy szuper videó is készült annak idején.

A katolikus egyház feje Donald Trump egyik legnagyobb kritikusa, személyesen most találkoztak először. Bár az amerikai elnök a beszélgetés előtt kimondottan idegesnek tűnt, a találkozó végén sokkal nyugodtabbnak látszott, és azt mondta meghívójának: “Nem fogom elfelejteni, amit mondott.”

 

Címlapfotó: Alessandra Tarantino / POOL / AFP 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik