Szórakozás

Beperelte Sebestyén Balázst a Class FM tulajdonosa

Michael­ McNutt több dologra is kötelezni akarja egykori sztárját, aki persze nem hagyta szó nélkül a hírt.

A Class FM tulajdonosa ugyanis azzal vádolja őket, hogy védjegybitorlást követtek el. Ahogy arról már korábban is szó volt, Sebestyén Balázs szerint volt üzlettársa a tudta nélkül adta el a Morning Show nevet Michael McNuttnak akit egyébként tavaly októberben öt évre eltiltották a cégvezetéstől  ezért a Rádió 1-en már Reggeli Show néven fut tovább a népszerű napindító műsor. Most viszont a Class FM tulajdonosa bírósághoz fordult, mert szerinte az új név túlságosan hasonlít az eredetihez.

Azt kérik a bíróságtól, kötelezze a műsorvezetőt, hogy nyilatkozatban kérjen bocsánatot, ezen kívül pedig öt napon keresztül minden adás elején olvastassák be vele a védjegybitorlást megállapító ítéletet. Sőt kötelezni akarnák a rádióst, közölje, mennyit keresett védjegybitorlással, és ezt térítse meg. Sebestyén Balázst azért konkrétan azért vonnák perbe, mert szerintük rosszhiszeműen próbálta megszerezni a nevet, és miután ez nem sikerült, lefordította a Morning Show-t Reggeli Show-ra.

“Azonnali jogorvoslatra számítunk. A bíróságnak 30 napos várakozási ideje van, reméljük, minél hamarabb érdemi döntés születik, és a Reggeli Show-nak logót és nevet kell változtatnia” – mondta el a Blikknek dr. Mangoff Péter, a Class FM ügyvédje, de Sebestyén Balázs is megszólalt az üggyel kapcsolatban.

Megértem, hogy McNutt nem tud belenyugodni, hogy elvesztették az analóg frekvenciájukat, de unalmas, hogy mindig a mi nyakunkon próbál felkapaszkodni! Szórakoztat, hogy éppen ő beszél védjegylopásról, akit simliskedései miatt öt évre eltiltottak a cégvezetéstől Magyarországon, ráadásul pontosan tudjuk, hogyan jutottak hozzá a régi nevünkhöz. A védjegyhivatal eldönti, kinek van igaza! McNuttnak üzenem, hogy hazudozás helyett inkább utalja el a stáb utolsó fizetését, amit a mai napig elegáns módon elfelejtett megtenni!”

Korábban hírt adtunk egyébként arról is, hogy a legújabb, Inspira Media Research naplós kutatásából származó adatok alapján több, a 18-59-es korosztályba tartozó ember hallgatja a már csak webrádióként működő Class FM-et országosan, mint a budapesti reggeleket uraló Sláger FM-et. Vannak más érdekes adatok is a rádiós piacról, például az, hogy Sebestyén Balázsékat elveri a Petőfi Rádió, illetve a Sláger FM. A Music FM is nagyon erős pozíciókkal rendelkezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik