Szórakozás

Demcsák Zsuzsa és Nagy Alekosz beszélgetése szerencsére örökre ott marad az interneten

Demcsák Zsuzsa 9 évnyi Mokka után állt fel, és adta be a felmondását. Nem is lesz többet képernyőn, úgyhogy már csak a legjobb pillanatai maradtak, amiből van egy pár, elvégre Demcsák több mint 20 éve tévézik. Hogy rögtön belevágjunk a közepébe, jóval a Mokka előtt létezett egy kalandreailty, a Fort Boyard – Az erőd, ami a TV2-n is futott egy ideig Vízy András és Demcsák Zsuzsa műsorvezetésével.

Nem valószínű, hogy sokan emlékeznek a vetélkedőre, de annyi volt a lényege, hogy két ötfős csapat versenyzett ügyességi feladatokban a kincsekért. Még Bárdy György is szerepelt benne, mint rangidős hajóskapitány.

Az erőd után Demcsák a Tényekben és a Jó reggelt, Magyarországban dolgozott riporterként (utóbbiban műsorvezető is volt), de a legtöbben mégiscsak a Mokkából ismerhetik.

A besztof-listája pedig a teljesség igénye nélkül készült, Schobert Norbert cukorstopjától Nagy Alekosz lustaságáig. 

Mindenekelőtt azonban jöjjön a precedens értékű Berki vs. Tvrtko vita, ahol Demcsák ugyan próbálta békéltetni a feleket, de Tvrtkót nem lehetett meggyőzni Berki Krisztián értékeiről. A Velvet annak idején scriptelte a beszélgetést, de érdemes visszanézni az egészet is. Vujity Tvrtko arcán végig lehetett látni, hogy nehezen viseli a szituációt, nem sokkal az interjú után kirúgták a csatornától.

Tv2

De olyan is előfordult, hogy éppen Demcsáknál szakadt el a cérna. Még 2015 nyarán Friderikusz Sándor hívta meg a műsorába Nagy Alekoszt, aki az adás után a Mokkában mesélt tovább az életfilozófiájáról. Ebben a felállásban Kárász Róbert próbálta nyugtatni a kollégáját, de hiába. Demcsák Zsuzsánál ott tört el valami, amikor kiderült, hogy Nagy Alekosz állást hirdetett. Történelem-íráshoz keresett asszisztenciát, a saját történelmméhez. Mire Demcsák visszakérdezett, hogy

mihez????

Rezignált arccal hallgatta Nagy Alekosz hozzáállását a munkához.

TV2

Demcsák sokszor nem mondta ki mit gondolt az aktuális témáról, elég volt csak ránézni.

Végül emlékezzünk meg Schobert Norbert viszonylag friss kokainos botrányáról. Schobert a Mokkában magyarázkodott, hogy márpedig a Google a hibás a vegyjel-képlet kérdésben, Demcsák pedig győzködte, hogy

ne rontson tovább a helyzetén.

Demcsák Zsuzsa azonnali hatállyal mondott fel, illetve a felettesei elfogadták a felmondását, szóval már nem láthatják a nézők a képernyőn. Marad az archívum, például a Nagy duettes szereplését is meg lehet keresni. Ezzel a képpel búcsúznánk.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik