Szórakozás

Számlái befizetésében segíti a Nemzet Színésze díj Csomós Marit

Csomós Marit választották a nemzet színészének a címet viselő művészek március végén. A színésznő nagyon meglepődött, hogy Nemzet Színésze lett, az ezzel járó pénzdíj pedig igazán jól jön neki: élete végéig havonta nettó 630 ezer forint juttatásban részesül.

Csomós Mari a BEST magazinnak adott interjút, ahol elmondta, hogy a díj sokat segít abban, hogy könnyebben kifizethesse a számláit, illetve, hogy támogathassa a családját is.

“A díj nagyon sokat segít abban is, hogy valamivel könnyebben éljünk, hogy könnyebben fizessünk ki egy ruhát, egy cipőt, segít abban, hogy befizessem a számláimat, támogassam a családot. Persze nem az anyagi értéke a fontos, de, hála istennek, ez is a velejárója. Mondják, hogy a színész a jég hétén is megél, csakugyan, a pályám eddigi 52 éve alatt ezt tapasztaltam. 1600 forint volt a kezdő fizetésem. Abból fizettem a lakást, abból ettem-ittam, öltözködtem. Nem tudom, hogyan oldottam meg, de mindig volt valahogy”

– mondta a BEST magazinnak Csomós, aki már 30 éve özvegy, nem szült gyereket, de nem bánkódik, hiszen így is úgy érzi, hogy nincs egyedül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik