Szórakozás

Hajdú Péter saját orvosi rendelőjébe fektette be százmillióját

A műsorvezetőként többek által megkérdőjelezett képességű Hajdú Péter üzletemberként elég szerteágazó tevékenységet folytat. A műsorgyártás és étteremüzemeltetés mellett, most létrehozta otthona közelében saját szakorvosi rendelőjét, ahol többek között urológus, radiológus, belgyógyász, plasztikai sebész és gasztroenterológus is a törökbálintiak rendelkezésére áll majd.

A hírekkel ellentétben ez nem kórház, hanem magán szakorvosi rendelő. Körülbelül másfél éve dolgozom ezen a projekten, ezalatt folyamatosan konzultálva a tükörhegyi háziorvossal, aki szerint szükség van erre a rendelőre. Megnyugtatok mindenkit, az orvosokat nem én fogom kiválasztani, profikkal veszem körül magam. Az éttermemben sem én főzök vagy állítom össze az étlapot, ezt a részét azokra hagyom, akik ehhez értenek

– mondta a Blikknek Hajdú, akinek mindebben társa is van, aki nem más, mint Csisztu Zsuzsa férje, dr. Ketskés Norbert.

A tévés a napilapnak azt is elmondta, hogy az intézményt saját zsebből finanszírozták, nem kaptak hozzá állami támogatást.

Ez is egy komoly, százmilliós beruházás, amiben én nagyon bízom, és optimista vagyok. Ez magánberuházás, semmilyen pályázati pénz nincs benne. Van benne önerő és hitel, bár utóbbi elenyésző mértékű. Ez egy jövedelmező vállalkozás, de csak évek múltán fog megtérülni a befektetés.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik