Szórakozás

Megint közelebb kerültünk az Instagram leggazdagabb kölykeihez

Az Instagram gazdag kölykei kimeríthetetlen téma, létezik egy egészen népes csoport, akik nem szégyellik, hogy az égvilágon semmit sem tettek a dollármilliókért. Az életükről tavaly dokumentumsorozat is készült, ami nemrég került fel Youtube-ra. Hat részben választ kaphatunk a legfontosabb kérdésekre.

Miből, mennyit, honnan, miért? 

Minden epizód újabb és újabb szereplőket mutat be 45 percben. Külön utakon járnak, nem egy társaság, csak két közös két pont van bennük, a pénz és az Instagram. Ebben látják a karriert, egyikük sem akarja titkolni, hogy mennyi pénzt költ el mondjuk egy ebédre, vagy hány tízezer dollárt pakol egy képre.

Itt van például Christopher Lourdes, aki a nagyapja alapította kiadóból vegetál. Van pár Ferrarija, egy mexikói modell barátnője, egy rakás órája, de barátja csak egy. Nehéz a gazdagok körében ismerkedni, Lourdes nem is enged bárkit a társaságába, Miamiban Alex a szerencsés.

És miért? Mert gazdagabb nála. 

The famous profile pic… 🍾🍾🍾

A post shared by Christopher Lourdes (@christopher_lourdes) on Apr 6, 2017 at 10:09am PDT


Egyrészt két milliárdos jobb, mint egy, másrészt Lourdes így legalább biztos lehet abban, hogy a barátja nem a potya Dom Pérignonért asszisztál a szakszerű instagramozáshoz. Ne felejtsük el, hogy ez nem egyszerű felvágás, ez komoly hivatás. Christopher Lourdes elmondása szerint havi 10 ezer dollár (2,9 millió forint) simán összejön a posztokból, ha befektetünk pár alapdarabra. Az alábbi kompozíción nagyjából egy kisebb budapesti lakás árából, 72 ezer dollárnyi (21 millió forint) kiegészítőből épített tornyot. Azt meg igazából hagyjuk is, hogy az urak két Ferrarival érkeztek ebédelni. Ilyen magasságoknál viszont már ki számolja a pénzt? Ja, ők!

Youtube

Lourdes szerencsére nem egyedül él a panorámás lakásában. Van neki barátnője, akit tökéletes háttérnek használhat bármelyik képén. De igazi szerelem ez, a sorozatban Lourdes elmondta, hogy akkor szeretett bele modell barátnőjébe, amikor azt javasolta, hogy válasszák csak a legolcsóbb pezsgőt az étteremben.

About last night getting my Fast & Furious on 🚗🏁🏁😂

A post shared by Christopher Lourdes (@christopher_lourdes) on Oct 18, 2016 at 7:58am PDT

Ez még mind semmi, ugyanis ismerjék meg a következő szupergazdag instagramost, Iman Lopezt, aki bátran vállalja, hogy a gold diggerek, azaz a haszonlesők királynője. Nem ő a pénzes, hanem a barátja. De ez nem azt jelenti, hogy Lopez ne akarna saját erejéből is karriert építeni. Dubajba költözött, és piacra dobta a márkáját. A jó az egészben, hogy a dokumentumfilm-sorozatban a barátján nem látjuk. Csak a bankkártyáját.

⭐️

A post shared by Iman Lopez 👸🏻 (@iman.lopez) on Dec 28, 2016 at 1:53am PST

Iman Lopez annyira szereti magát, hogy saját stábot foglalkoztat, hogy bemutassa HD-ben az életét. A fotós/operatőr várhatja a kapu előtt, hogy Lopez kisétáljon. Mint mondja, mindenki mást szeret.

Ő a pénzt. 

Winners never quit 💋

A post shared by Iman Lopez 👸🏻 (@iman.lopez) on Feb 21, 2017 at 6:40am PST

Aki végignézi a sorozatot, talán azt is megfejti, hogy miért vágyik a legtöbb milliárdos gyerek Bentley-re vagy Rolls-Royce-ra, amikor alig érik fel a kormányt. És azt is, miért ciki nekik a GPS.

Youtube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik