Szórakozás

Sebestyén Balázs el sem gondolkozott a TV2 “nagyon nagy összegű” ajánlatán

A rádiós/tévés műsorvezető a legfrissebb, e heti Story magazinnak adott nagyinterjújában mesél többek közt családjáról, édesapjával való béküléséről, korábbi csajozásairól, értékrendjéről – de természetesen a jelenleg különösen aktuális Rádió 1-ben való munka, és a TV2-től érkező megkeresés is szóba került.

“Nagy volt a felfordulás körülöttünk, jó újra a munkára koncentrálni. Ugyanolyan szókimondó, bevállalós, rendszerkritikus a műsorunk. Kimondjuk, amit gondolunk az oktatásról, a politikáról vagy az egészségügyről. (…) A tulajdonosaink hagynak minket dolgozni, hisz tudják, hogy mi ettől vagyunk jók, pontosabban ettől is. Amikor annak idején tárgyaltunk, így vettek át minket. Egyébként a főnökeink is hallgatják a műsorunkat, és nagyokat röhögnek” – mondta el Sebestyén Balázs, akinek azóta persze nem minden mondatán mulatott olyan jól Andy Vajna, aki cenzúrát ugyan nem akar, de kiegyensúlyozott témafeldolgozást azért mégiscsak elvár.

De a magazinban található interjúban Balázs arról is beszélt, miért nem vette komolyan fontolóra ugyanannak a tulajdonosnak a tévés megkeresését, azaz miért maradt az RTL-nél, és miért nem szegődött el a TV2-höz, amikor csábították?

“Egy komoly, nagy összegről szóló ajánlatot kaptam a TV2-től, de el sem gondolkodtam rajta. Lojális pali vagyok, másrészt sok szempontból nem tetszik, amit ott látok. Nem a szórakoztató műsorokra gondolok, mert azokat jól csinálják, de vannak a csatornának olyan részei, amelyek számomra vállalhatatlanok. Számomra ezért nem lehet alternatíva, hogy odaszerződjek.  Ám hangsúlyozom, nem ítélem el azokat, akik ott vannak, nagyon értékes emberek dolgoznak ott.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik