Szórakozás

Ezért nem hívta meg Geszti a Rapülők-koncertre Szulák Andreát

A hétvégén kétszer is megtöltötte az Arénát a Rapülők-nagykoncert, amelyen több celeb is tombolt. Geszti Péter mellett a színpadon ott volt egyébként Tóth Vera és Tóth Gabi, de az X-Faktorból megismert Hajdú ikrek, valamint az elhunyt Somló Tamás ikerfiai, Dániel és Pál is énekeltek.

Fotó: Instagram

A rajongók közül azonban néhányan hiányolták Szulák Andreát, aki még 1992-ben közreműködött a zenekarral az Átmeneti csók című dalban. A színésznő azonban közösségi oldalán közölte, hogy ő semmilyen formában nem kapott meghívást a bulira.

Kérek mindenkit! Ne tőlem kérdezgessétek, miért nem voltam Rapülők koncerten. Én csak annyit tudok válaszolni, hogy énekelni nem kértek fel, vendégnek meg nem hívtak meg. Ennyi… Ennek a nyilvánvaló okairól vannak sejtéseim, de megtartom magamnak

-írta Szulák, aki a Blikknek is nyilatkozott az ügyben.

Nem vagyok megsértődve, sőt, szeretnék gratulálni a fellépéshez, hallottam, hogy fantasztikus volt. Egyszerűen kellemetlen, hogy nekem kell emiatt magyarázkodnom. Lehet, hogy gazdasági okai voltak annak, hogy nem hívtak el. Nem bánom, szerencsére rengeteg munkám van, pénteken is dolgoztam.

Fotó: TV2

Geszti azonban elmondta a valódi okot.

Hosszas gondolkodás után közösen döntöttünk úgy, hogy bár az ere­deti hangzásban szeretnénk előadni a dalokat, mégis szeretnénk megújulni tíz év után. Ennek része volt, hogy másokkal állunk színpadra. Hónapokkal korábban felhívtam Andit, és elmondtam neki, hogy ez a helyzet, ő megértette, elfogadta, a barátság pedig megmaradt. Nem értem, milyen nyilvánvaló okokra célozhatott, nincs itt semmiféle összeesküvés vagy dráma.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik