Szórakozás

Ábel Anita: 42 éves vagyok és igen, tomboltam tegnap

Már hosszú hónapok óta tartott a felkészülés, a hétvégén pedig lezajlott a Rapülők dupla Aréna koncertje. Geszti Péter boldog lehet, hiszen teltház előtt zenélhettek újra, a rajongók között pedig ott volt néhány ismert arc is.

Mádai Vivien és férje a képek mellett, egy videót is megosztottak arról, hogyan énekeltek együtt a tömeggel.

És hangggal is ‍♀️❤️ #rapülök

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés, 2017. Febr 25., 23:18 PST


Tóth Vera – aki húgával, Tóth Gabival főszereplőként élvezte a showt – még vasárnap délelőtt is az elképesztő hangulatot sírta vissza, a színpadon állva pedig még Somló Tamásról is megemlékezett.

Nem adom fel, míg nem robbanok szét, míg akad egy kerék, mit tovább vihetnék, mi tovább forog még.. Velünk voltál tegnap, drága Somló Tomi… Éreztük…

Ábel Anita szintén ott volt a bulin, amiről másnap a közösségi oldalán írt. Elmondta, hogy újra 20 évesnek érezhette magát, majd hosszan Geszti védelmére kelt, akit gyakran támadnak zenei karrierje miatt.

Írhatnak sok mindent, de nem teszem! Mert ebben az országban mindenki ért mindenhez: foci, politika, gyereknevelés, 10millió médiaszakember országa vagyunk! Tudjuk, hogy kell tökéletes házasságban élni, tökéletesen kinézni gyerekszülés után, értünk a zenéhez, és megtudjuk magyarázni, hogy egy gyermekkorától a nyilvánosság előtt elő sikeres ember, aki mellesleg, 50körül is megtölt 2teltházas Arénát, ő mitől sikertelen… Nekem csak egyszerűen nagyooon jó volt tegnap, jó volt üvöltve énekelni a slágereket, jó volt újra 20évesnek lenni 2 órára, jó volt hallgatni a Gabriella Tótht és Tóth Verát, szerintem ők a legjobb énekesnők kis hazánkban, egyszóval még több ilyen estét szeretnék… a többi engem nem érdekel. 42éves vagyok és igen tomboltam tegnap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik