Szórakozás

Parádésan mosdatták a Tényekben a többek közt vesztegetéssel vádolt Lagzi Lajcsit

A többek közt áramlopással vádolt Galambos Lajos, ismertebb nevén Lagzi Lajcsi intenzíven próbálja sulykolni az emberekbe, hogy ártatlan, és csak valamiféle összeesküvés folyik ellene, az ilyesmire fogékony baráti médiában pedig le is hozzák ezeket az exkluzív riportnak álcázott nyígásokat. A Tények Extra hétfő keddi adása azonban még Habony-médiában is kiemelkedőnek mondható riportot rittyentett össze a művész úr panaszkodásából.

Mint ismert, a zenészt több dologgal is vádolják, üzletszerűen elkövetett lopás bűntette és társtettesként elkövetett vesztegetés miatt  büntetőper folyik ellene. Leégett magtára miatt is bajba került, mivel a biztosítója nem volt hajlandó kifizetni a 135 millió forint kártérítést, ezért biztosítási csalás miatt feljelentést tett, de azóta a két fél már meg is egyezett.

Lagzi Lajcsi a Tények Extrának (tudják, ez az a bulvárműsor, ami a hírműsornak mondott Tények kemény hírei, haha után következik, és olyan témákat dolgoz fel, mint hogy kik a rejtőzködő milliárdosok, kivel hálnak a jobbikosok, ilyesmi) nyilatkozott EXKLUZÍVAN, és ismét megtudtuk, hogy teljesen ártatlan, drága felesége, szegény Boglárka még ártatlanabb, és hogy az igazság végül ki fog derülni.

Persze nem is az a furcsa, hogy a zenész igyekszik meggyőzni a nézőket arról, hogy nem tett semmi rosszat,

hanem ahogy a riporter és a szerkesztő ehhez asszisztálnak, mintha legalábbis maga a mindent látó jóisten biztosította volna őket arról, hogy amit Lagzi Lajcsi mond, az igaz, tessék szépen elhinni neki, hogy ő itt éppen meg van hurcolva. Már a felvezetés is gyönyörű, Marsi Anikó szájából hangzik el, és ilyen félmondatok vannak benne, mint

részletesen elmondta, hogy milyen bűnöket hoztak fel ellene, mi mindent vetettek a szemére újfent.

Már a riport első pár perce is lenyűgöző, Lajcsi szomorú dallamot fúj éppen a trombitáján, míg a riporter felsorolja, mi is történt a zenésszel 2015-ös letartóztatása óta, majd hozzáteszi,

ma szokatlanul őszinte volt ügyével kapcsolatos interjúnkban.

És ha hiszi, ha nem, ez a mondat is a riporter szájából hangzik el:

Az elsőrendű vádlott piszkos eljárásról beszélt, ami messze túlmutat a közműlopáson, amit az is alátámasztani látszik például, hogy több ezer oldalas a peranyaga.  

A riporter azt is elmondja, hogy a házaspárt 2015 szeptemberében vették őrizetbe, idézem, a gyerekeik mellől. Érdemes megnézni az egész anyagot, ha a beágyazott videó nem jelenne meg, ide kattintva megtekintheti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik