Szórakozás

Megúszott egy pert Galambos Lajos

A mások mellett áramlopással vádolt Galambos Lajosnak egy bírósági perrel kevesebb miatt kell aggódnia, ugyanis sikerült megegyeznie a biztosítójával.

Mint ismeretes, a trombitás polgári pert indított a biztosítótársasága ellen, mert az nem akarta kifizetni a leégett magtárában esett károkat. Ezután a biztosítótársaság tett feljelentést az ügyben, mert szerintük szándékos gyújtogatás történt, és a biztosítással pénzhez akart jutni az elkö­vető.

Hogy valójában mi történt, valószínűleg sosem fog kiderülni, hiszen a felek ma találkoztak a bíróságon, s zárt ajtók mögött gyorsan megállapodás született.

“Az ügy lényege, hogy a peres felek egyezséget kötnek, az egyezség részletei titkosítás tárgyát képzik. A felek egymással elszámoltak, a biztosító egy bizonyos összeget kifizetett a felperes, Galambos Lajos irányába. Ezzel szemben mindkét fél maga viseli a perköltségeket. Túl azon, hogy az eljárás megszűnt, közvetetten ennek a pernek kihatása van a biztosítási csalás miatt indult büntetőeljárásra, hisz a biztosító azzal, hogy egyezséget köt, nem lehet megtévesztett, sem becsapott

– mondta a Blikknek dr. Fröhlich Krisztián, Lajcsi ügyvédje.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik