Szórakozás
Image: 73684027, Galambos Lajos Budapesten., Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Vagyonosodási vizsgálat indul Galambos Lajos ellen

24.hu
24.hu

2017. 01. 30. 07:21

A Bors információi szerint vagyonosodási vizsgálatot is indítottak Galambos Lajos ellen. A mások mellett áramlopással vádolt mulatós sztár nem aggódik, hogy emiatt bajba kerül.

“Nem ez lesz az első vagyonosodási vizsgálatom, állok elébe! Minden egyes forintommal el tudok számolni, csinálják csak”

– mondta a lapnak Lagzi Lajcsi, akinek jelenleg több bírósági ügye is van. A legkomolyabb a büntetőper, ami üzletszerűen elkövetett lopás bűntette és társtettesként elkövetett vesztegetés miatt folyik ellene. Emellett a leégett magtára kapcsán is bajba került, mivel a biztosítója nem volt hajlandó kifizetni 135 millió forint kártérítést, sőt biztosítási csalás miatt feljelentést tett. Bár ez úgy tűnik, megegyezéssel meg fog oldódni.

“Komolyan azt gondolom, hogy egy csapat azon dolgozik, hol találhat rajtam fogást. Ha véget ér egy perem, azonnal kibukik egy másik, mint a gomba a földből. De nem baj, állom a sarat. Végigcsinálom, nem bo­londulok be­le! Hiszek benne, ha egyszer végre eljut az ügy egy olyan szakaszba, hogy bemutathatom a bizonyítékaimat, mindenki meglátja majd, mennyi eljárási hiba, hazugság van az iratokban”

– tette hozzá Galambos, aki úgy érzi, még mindig lehallgatják.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A Piramis gameshow díszlete

Hemzseg a hibáktól A Piramis

Kommentek

The Dark knight Le chevalier noir
The Dark Kight 
2008
Real  Christopher Nolan
Heath Ledger.
COLLECTION CHRISTOPHEL © Warner Bros
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.