Szórakozás

Alekosz ostobának tartja a nőket

A reality celeb nem viseli jól az elutasítást, pedig már hónapok óta próbálkozik. Tavaly szeptemberben még arról szóltak a hírek, hogy Alekosz eljegyezte a barátnőjét, de nem kellett egy hét sem, és már a szakításukról beszéltek. Az egykori VV-s ugyanis úgy érezte, hogy nem elég neki egy nő, amit párja nem tudott tolerálni. Most azonban úgy tűnik, egy se jut neki.

Alekosz aktívan használja azt a szexpartnerkeresőnek titulált társkereső appot, amelyen több ismert ember is fent van, ám a randik nem jönnek neki össze. Felháborodásának hangot is adott közösségi oldalán, ahol egyszerűen ostobának nevezte azokat a nőket, akik az első lépés után mégis visszakoztak.

Egy nő miért regisztrál, ha épp szakított és ezért képtelen új kapcsolatokra? Egy nő miért regisztrál, ha a találkozás fölvetésére úgy reagál, hogy hétköznap a munkája miatt, délutánonként a tornaterem miatt, hétvégén pedig a pihenése miatt nem találkozik? Egy nő miért regisztrál, ha a találkozásra utaló puszta célzás görcsös pánikot és rohamokat idéz elő benne, teszem hozzá úgy, hogy előtte épp ő húzott engem jobbra? Egy nő miért regisztrál, ha a telefonbeszélgetés elől kétségbeesetten menekül, számát nem adja meg, ha pedig én megadom, tiszteletlenségnek titulálja azt? Egyetlen egy szó az, ami nekem erre a jelenségre, erre a megmagyarázhatatlan gondolkodásmódra, erre az emberi lélektanra a legmeghatározóbban, legkifejezőbben, ám de bár legrövidebben utal: Ostoba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik