Szórakozás
Image: 73665100, Az Összezárva Friderikusszal címû mûsor a TV2 csatornán. Az adás idõpontja: 2015.05.31. Fotó: TV2, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Alekosz: Egy nő legyen elesett, ha nem az, akkor essen el

24.hu
24.hu

2017. 01. 10. 15:09

Korábban a témában:

A reality szereplő szeptember végén kérte meg barátnője kezét, egy héttel később azonban szakítottak. Alekosz most közösségi oldalán részletezte, hogy Betti miért hagyta őt el.

Úgy éreztem, hogy szabadságra vágyom, de még véletlenül sem a Betti miatt! Néha akkor is szükségem van más nőkre, amikor minden a legtökéletesebb rendben van az aktuális kapcsolatomban. Betti a más nők iránti vágyakozásaimat már nem bírta tovább elviselni és szeptember végén elhagyott engem

– kezdte a celeb, aki azt is vázolta, hogy szerinte milyen egy ideális női-férfi kapcsolat.

A szerelemben nem hiszek, de a szeretetben, a fölemelésben, az együvé tartozásban annál inkább! Egy nő legyen elesett, ha nem az akkor essen el, hogy aztán a férfi fölemelhesse azt. Számomra ez a férfi és nő közötti kapcsolatok mintája.

Fotó: Facebook

Alekosz a magánélete taglalása után, “karrierje” alakulásáról is elmélkedett. Világosan elmondta, hogy szerinte a kereskedelmi csatornáknak kutya kötelessége lenne őt foglalkoztatni, ha sikereket akarnak elérni.

Szakmai terveim nem csak a jövőre nézve vannak, voltak eddig is. A televízióknak egészen egyszerűen idézőjelben kutya kötelességük lenne teret, lehetőséget adniuk ennek, nem csak azért mert sorra minden műsoruk megbukik a nem megfelelő rendezés miatt és ez által nincs mit nézni, ráadásul rá is fizetnek, hanem mert egy Alekoszi jelenséget egészen egyszerűen nem lehet a szőnyeg alatt hagyni. Ahová söpörték. Nem is tudom miért. Óriási lehetőségek állnak az előtt, aki majd ezt képes lesz megérteni.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2017. március 20.
Idős nyugdíjas nő távozik a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatának épületéből a főváros XIII. kerületében, a Váci út 73-nál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.