Szórakozás

A rajongók vigasztalják George Michael gyászoló barátját

“My Baby” – mindössze ennyit, és egy linket írt ki ma a Twitterre Fadi Fawaz, a karácsonykor váratlanul elhunyt George Michael 43 éves párja.

A fodrászként dolgozó, minden jel szerint teljesen összetört férfi, aki december 25-én megtalálta az énekes holttestét, szerelme egyik kiadatlan dalával, a This Kind of Love-val búcsúzik, ami a megtalált szerelemről szól, és többek közt “az üres házban úgy tűnik, hogy egyre hidegebb és hidegebb van, nem maradsz itt velem?” és a “nem lehetek boldog nélküled” sorokat is tartalmazza. (A teljes dalszöveg IDE kattintva megtalálható.)

A rajongók a közösségi oldalon sorra próbálnak lelket önteni a gyászoló férfiba, aki korábban azt írta, sosem felejti el a karácsonyt, aminek reggelén holtan talált partnerére, aki örökké hiányozni fog neki.

Mindeközben természetesen George Michael temetése is szerveződik, eddig úgy tudni, a sztárt Észak-Londonban temetik el, ahol édesanyja mellett nyugszik majd. A búcsúszertartáson pedig állítólag jó barátja, Elton John is énekelni fog.

Fotó: GC Images (GI Editorial house Stills)
George Michael és Fadi Fawaz 2012-ben  Fotó: GC Images (GI Editorial house Stills)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik