Szórakozás

Ők öröklik George Michael nagy vagyonát

Az 53 éves énekes, George Michael oxfordshire-i otthonában, békésen hunyt el vasárnap, a hatóságok szerint halála körül nem merült fel gyanús körülmény.

A kétszeres Grammy-díjas angol énekes becslések szerint összesen több, mint 38 milliárd forintos ( 105 millió font) vagyona van, ami többek között műtárgy- és ingatlanbefektetéseiből, saját ingatlanjaiból, illetve a lemezeladásokból és koncertturnékból befolyt összegből jött össze neki.

Az örökséget a Mirror információi szerint többfelé fogják osztani. Szerelme, Fadi Fawaz mellett testvérei, Melanie és Yioda, valamint keresztgyermekei is kapnak egy részt a vagyonból. George Michael ugyanis a brit zenész-színész Martin Kemp két gyermekének, Romannek és Harley-nek a keresztapja. Ezen felül a Spice Girls egykori énekesének, Geri Halliwellnek a lánya, Bluebell is örökölhet majd, Gerivel ugyanis nagyon közeli barátságban volt az elhunyt zenésszel.

A zenészlegendára emlékezve nemrég összeszedtük George Michael hat legnemesebb cselekedetét, amiket sosem vert nagy dobra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik