Szórakozás

Puskás Peti környezettudatos karácsonyra készül

Puskás Peti és barátnője, Eke Angéla idén igyekszik minél tudatosabban megtervezni az ünneplést, és ez nem csak az ajándékok beszerzésében mutatkozik meg. A pár tagjai ugyanis igyekeznek környezettudatosan ünnepelni, ami többet között abból is látszik, hogy idén először újrahasznosítható karácsonyfát vásároltak.

“Én sajnálom azokat a fákat, hogy gyakorlatilag november decemberben megy és egy ilyen kaszával az összes fenyőfát kivágjuk és aztán gyakorlatilag két hét múlva az utcára kerülnek, szerintem ez egy elég nagy elherdálása a természetnek” – mondta el a Story Extra riportjában az X-Faktor mentora, akinek ez lesz párjával a harmadik közös karácsonya.

“A szentestét, ami ugye mindig egy ilyen nagyon extrém állapot, azt a Peti szüleinél töltjük; az én családom is, és az övé is együtt. Szerintem ez a legmeghatóbb dolog. Én mindig arra gondoltam, vagy azon gondolkoztam kiskoromban, hogy vajon mi lesz az, vagy ki lesz az az ember, aki miatt először felborul az a rend, hogy karácsony, akkor mindenki hazamegy egyedül a szüleihez. Tavaly jött ez a meghívás Peti anyukájáéktól és nagyon meghatódtam rajta” – mesélte Angéla, aki szerelméhez hasonlóan igen sikeres évet tudhat maga mögött; ahogy ez az alábbi videóban is elhangzik.

Olvasói sztorik