Szórakozás

X-Faktor: Mata Ricsi apja kiakadt Puskás Petire

Szombat este véget ért az RTL Klub tehetségkutatója, ami hozta a papírformát. Az előzetes szavazások toronymagasan Opitz Barbarát hozták ki győztesként és ez be is jött. A második helyezett Mata Ricsi lett, aki a finálé alatt többször is hibázott, hol hamisan énekelt, hol pedig a szöveget rontotta el.

Habár Ricsi és családja is sejtették, hogy Tóth Gabi mentoráltja fog nyerni, a 15 éves fiú édesapja nagyon kiakadt Puskás Petire, amiért elengedte fia kezét.

Azt egyenesen felháborítónak tartom, amit Puskás Peti a győztes dalt követően mondott, hogy beismeri, Barbi dala a győztes sláger. Egy mentornak egy pillanatig sem szabad elengednie mentoráltja kezét! Még akkor sem, ha tényleg gyengébb volt a produkció

– kezdte a Blikknek Mata Ernő, aki szerint Ricsivel túl keményen bántak a mentorok.

Nem vagyok biztos benne, hogy jót tett a fiamnak ez a verseny. Nagyon sok kemény kritikát, sokkal több pofont kapott, mint bármelyik másik versenyző. Nem tagadom, hogy még sokat kell tanulnia, de nála sokkal célravezetőbb a burkolt kritika, minta a kemény odaszólások.

Puskás Peti azonban egyáltalán nem ért egyet az édesapa véleményével.

Ricsi eleinte nagyon nehezen viselte a kritikát, de szerintem mostanra már megtanulta hasznosítani. Sajnos ez a döntő nem úgy sikerült, ahogy vártuk, Barbi sokkal jobb volt, amit a nézők is elismertek. Büszke vagyok Ricsire, és ha a jövőben szüksége van tanácsra, tudja, hogy hozzám bármikor fordulhat!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik