Szórakozás

Két primadonna egy csárdában Puskás Peti és barátnője

Puskás Peti és színész barátnője, Eke Angéla a TV2 Drágám, add az éle­ted! című játékában engedett betekintést kapcsolatukba. Jól vették az akadályokat, bebizonyították, tökéletesen ismerik egymást, ám az is kiderült, hogy nem lehetnek könnyűek a hétköznapjaik együtt.

“Bár másfél éve együtt vagyunk már, most mégis egy kicsit közelebb kerültünk. A műsorban egymásért és egymásnak is játszottunk, megpróbáltam olyan feladatokat elhappolni a többi lány elől, amelyekben Peti jól tud teljesíteni. Fontos volt, hogy a játékokban hősnek érezhesse magát, megdicsőülhessen. Két primadonna vagyunk egy csárdában. Nekem arra is kell figyelnem, hogy a saját egómat háttérbe szorítsam, ha neki erre van szüksége. Fontos számomra, hogy férfinak érezze magát mellettem, én pedig pont azt a férfit kerestem, akinek olyan az illata, mint az övé, aki mellett olyan felébredni, amilyen mellette”

– mondta a Borsnak Eke Angéla, aki tudja, hogy Peti népszerű a lányok körében, de nem féltékenykedik.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

“Látom, hogy a lányok imádják, nézem azokat a szemeket az első sorban. Olyankor nem tudom, hogy csak bemagyarázom magamnak vagy tényleg így van, de büszkeség tölt el. Igen, ez az én fickóm, odáig vannak érte a nők, de neki csak én kellek.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik