Szórakozás

Magányos lett Caramel

Hiába rajonganak érte tömegek, a szűk családján kívül kevés barátjával tudja tartani a kapcsolatot Caramel.

“Nem vagyok mostanában az a barátkozós típus. Az elmúlt 10-12 évben nagyon sokat csalódtam a barátokban, kicsit bezárkóztam emiatt. Van, aki a sikereim miatt szeretett volna a környezetemben maradni, van, aki pénzt szeretett volna kérni, van aki mindkettő miatt kereste a társaságom. Mára már lezártam minden ilyen barátságot. Sok millióba kerültek ezek a „barátaim”, besokalltam. Bevallom, ezen a téren magányos vagyok. Ugyanakkor belátom, hogy azt rontottam el, hogy nem szánok elég időt az igazi barátaimra. Nekem is több időt kell fordítanom azokra az emberekre, akik fontosak nekem”

– mondta a Pimaszúr átcuccol december 22-ei adásának felvételén Caramel.

Fotó: RTL II
Fotó: RTL II

A jövőre az állami tévén visszatérő énekes Papp Gergőnek arról is mesélt, hogy párjával, Szilvivel ők is ugyanolyan nehézségekkel küzdenek, mint egy átlagos házaspár.

„Szilvi nagyon jó anya, ezt imádom benne. Lehet, hogy vannak néha vitáink, de ugyanolyan emberek vagyunk, mint bárki más. De ezek az összezördülések szerintem kellenek. Persze nem kell persze nagy veszekedésekre gondolni. Nagyon friss házasok vagyunk, meglepő, de még tanuljuk, hogyan tudunk együtt élni, hogyan tudunk a problémáinkon túllépni, azokat megbeszélni. Nekem például kommunikációban kell fejlődnöm, hogy le tudjunk ülni és meg tudjunk beszélni mindent és ne húzzuk fel magunkat.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik