Szórakozás

Új munkahely: Caramelhez közelebb áll az állami tévé

Caramel(960x640).jpg (caramel, az ének iskolája, )
Caramel(960x640).jpg (caramel, az ének iskolája, )

Csütörtökön az előadók névsorával együtt jelentették be, hogy Zséda, Both Miklós és Freinreisz Károly mellett új zsűritagként Molnár Ferenc Caramel is értékeli majd a zenei produkciókat a köztévé A Dal című műsorában jövőre.

A TV2 Megasztárjának egyik győztese most először kap komolyabb szerepet az MTVA-tól, és kifejezetten örül annak, hogy a költései és átalakult hírműsora miatt sokat bírált közmédiánál dolgozhat.

“Több tehetségkutató műsorban zsűriztem és versenyző is voltam anno, de ez teljesen másfajta nézőpont. Eddig is hívtak egy-egy beszélgetésre különböző köztévés műsorokba. Mindig szerettem kicsit kimozdulni a kereskedelmi tévés világból és belekacsintani abba, hogy milyen az állami tévé. Örülök, hogy itt vagyok. Ennek más a világa, nyugodtabb a légkör, hozzám egy fokkal talán közelebb is áll ez a tempó egyébként”

– mondta a 24.hu-nak Caramel, aki tavalyi ideiglenes visszavonulása óta most vállalt először komolyabb feladatot.

Fotó: Fülöp Dániel
Fotó: Fülöp Dániel

“Jól sikerült a kivonulásom. Nem tudtam egy évig tartani, az év második felében sok dolgot elvállaltam, de mostanra éreztem azt, hogy kész vagyok egy hosszabb feladatra. Van hozzá kedvem, van hozzá energiám, van hozzá egy pici időm. Közben persze a gyermekemmel és a feleségemmel is sokat vagyok együtt, rendszeresen beiktatunk családi napokat.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik