Szórakozás

Sarka Kata: Eddig azt hittem, ha valaki stresszel, akkor csak nagyképűsködik

Joshi Bharat a szomszéd stúdióból választott interjúalanyt Joshi, a legjobb barát című műsorához, ugyanis a szintén a FEM3-on dolgozó Sarka Katát ültette be a kamu kandalló elé. A beszélgetésnek már a beharangozója is zseniális lett, a teljes műsor viszont még ezt is felülmúlta.

 

Az interjú elején egy gyors áttekintést kapunk Sarka Kata pre-Hajdú életéből: Albertirsán nőtt fel, Cegléden járt középiskolába, majd Budapestre költözött, ahol elkezdte az International Business Schoolt. Mindössze négy hónapja élt a fővárosban, amikor megismerte Hajdú Pétert, akivel rögtön össze is költözött, így

gyorsan abbahagyta a bulizást.

Azt már tegnap is tudtuk, hogy Sarka Kata a szakítás után csodálkozott rá az életre, most viszont kifejtette, miért nem tudta sokáig, hogy mit takar a rezsi.

A csekkeket ugyanis eddig a szüleim vagy Peti fizette

– magyarázta. Egyébként a férjének azért is hálás volt, mert bár fiatalon szült, Hajdú nem zárta be az otthonukba, és hagyta, hogy azt csináljon, amit szeretne.

Sarka egyébként már kamaszkorában is gyereket akart,

16 évesen álmai férfiját kereste, hogy gyorsan szülhessen neki.

A beszélgetés alatt elmondta, hogy Hajdúval ezzel elég sokáig kellett várni, amit azért sem igazán értünk, mert 19 éves volt, amikor összejöttek, és 21 évesen már megszületett Noémi, így nagyjából egy év együttélés után már terhes volt. Az elsőszülöttel kapcsolatban egyébként elmondta:

Hiába lett kislány, én Peti arcát láttam benne.

Egy kis sneak peek a műsorvezető életéből: szeretné, ha jönne egy harmadik gyerek is.

Ha újrakezdhetné, ugyanilyen életet szeretne, csak a média kizárásával, ami azt is jelenti, hogy

többé nem mutatná meg a gardróbját.

Bár az interjúalany nem ő volt, muszáj beszélnünk Joshi Bharatról is. Egyrészt nemcsak manipulatív kérdéseket tesz fel, amire kizárólag igen lehet a válasz, de sokszor értelme sincs a hosszú bevezetőnek. Nézzünk egy részletet:

Joshi Bharat: „Hajdú Péter felesége, vagy én, Sarka Kata, mert van bennem ilyen nyitottság, ilyen adottság, én attól tudok ezt jól csinálni. Biztos jelent valamilyen szinten pro vagy kontra, hogy Hajdú Péter felesége vagy. Tehát most már egyre fontosabbá válik, hogy magamat akarom ami és aki vagyok. Ugye?”

Sarka Kata: „???”

Hasonló a helyzet, amikor Bharat mindenáron bele akarja szőni a spiritualitást a beszélgetésbe, itt például Buddháról beszél, mire Sarka semmit sem tud reagálni, csak annyit, hogy:

Hajdú Péter felesége (ez a kifejezés egyébként többször hangzik el a félórás videóban, mint ahányszor levegőt vesznek) egyébként örül, hogy már a saját lábán is megáll, illetve

büszke arra, hogy Hajdú Péter feleségeként lett ismert és nem egy valóságshow-ból lett híres.

Csak ez a két út lenne? Nem, és ezt ő is tudja, amikor elmondja:

Nem tudtam olyat letenni az asztalra, hogy ismert legyek.

Egyébként Joshi Bharat nagyon becsüli, mert szerinte kevés ember mondja, hogy

na, én most lépek egyet.

Megtudtuk azt is, hogy a szakítás gondolata fél éve érlelődött már benne, és a szüleinek sem merte elmondani, mert amikor két évvel ezelőtt hazacuccolt, az apja elküldte azzal, hogy egy feleségnek bizonyos dolgokat el kell tűrnie.

Amúgy a stressz fogalmát is a szakítás után ismerte meg,

eddig azt hitte, ha valaki azt mondja, stresszel, azt csak nagyképűségből mondja.

Ráadásul most már nem hobbiból dolgozik, hanem tétje van, Bharat pedig azzal engedi útjára, hogy

Nem kell téged félteni: van tartásod, okos vagy és mély gondolkodású.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik