Szórakozás

Szenteste előtt szakított Mahó Andrea

Mahó Andrea (Mahó Andrea)
Mahó Andrea (Mahó Andrea)

Mahó Andrea nem szívesen nyilatkozik a magánéletéről, ám lassan egy év távlatából elárulta: tavaly decemberben szakított a férfival, akivel évek óta nem vállalták fel egymást. Sok szünet is volt ezalatt, több, mint amennyi időt együtt töltöttek.

“Tavaly közvetlen szenteste előtt ért végett egy hosszú évek óta tartó kapcsolatom, ami igencsak embert próbáló helyzet volt. Kiemelném, hogy mindketten egyedülállóak voltunk, de az érzések, a tűz és az érzelmek nem konstans módon voltak jelen az életünkben. Talán kegyetlenségnek tűnik pont szenteste előtt kiadni valaki útját, aki meghatározó volt az életemben, de tarthatatlan helyzet alakult ki köztünk. Sajnáltam, hogy valami végleg véget ért, de ha nem küzdött értem eléggé a férfi, akkor jobb, hogy így alakult”

– mondta a 24.hu-nak a színésznő, aki hirtelen szerveződött ételosztással vigasztalta a lelkét.

“Jómagam is szomorú voltam, kissé bezárkóztam, gondolkoztam. Sírtam mint a zivatar, haragudtam rá, haragudtam magamra, a világra, és amikor elfogytak a könnycseppek, egy kiadós frissítő zuhany után eldöntöttem, hogy teszek valami jót. December 24-én délután elmentem a boltba, felvásároltam jó sok ételt, édességet , majd kimentem az utcára és boldog karácsonyt kívánva a szerényebb öltözetűeknek és pár gyermeknek szétosztottam a nagy szatyor tartalmát. Nagyon jó érzés volt adni, boldog voltam, hogy adhatok, boldog voltam, hogy van fedél a fejem felett, és hogy csodálatos családom és barátaim vannak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik