Szórakozás

Hízott a Sztárban sztár alatt Polyák Lilla

Polyák Lilla (Polyák Lilla)
Polyák Lilla (Polyák Lilla)

A Sztárban sztár legutóbbi kiesője, Polyák Lilla a Blikk több olvasója szerint plasztikai műtéttel szépül, ám ő tagadta, hogy valaha kés alá feküdt volna.

“Eddig még nem volt plasztikai műtétem, nem tudom, hogy lesz-e valaha. Lehet, hogy igen, de ezek a természetes vonásaim. Amit eddig kipróbáltam, az a Drakula-terápia, ami frissíti az arcot, de semmi köze plasztikai műtéthez, és a Hypoxi lézer, ami szintén egy bőrfeszesítő eljárás. Szerintem természetes eljárásokat mindenki kipróbál, mert jót tesz, és karbantartja az arcot”

– mondta a lapnak a színésznőm akit egyelőre szerelme, Gömöri András Máté tart fiatalon, a boldog és kiegyensúlyozott élet jele az is lehet, hogy az utóbbi időben felszaladt rá néhány kiló.

“A Sztárban sztár alatt is feljött 3-4 kiló, a végén már nem álltam mérlegre. Sajnos az ilyen terhelt időszakokban a mozgás is elmarad, fontos, hogy ekkor is beépítsük a hétköznapokba az edzést. Heti három alkalommal szoktam speedfitneszezni, és egyébként a táplálkozásra is oda kell figyelni, de nincsen benne semmi trükk. Sok fehérje, kevés szénhidrát.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik