Szórakozás

Újra börtönbe mehet Lagzi Lajcsi

Januárban mehetett haza a székesfehérvári börtönből Galambos Lajos, ám áramlopási és vesztegetési ügye még nem zárult le. Az év végén lejár a határidő, ha a nyomozó hatóságok szerint elég a bizonyíték, akkor vádemeléssel az ügyészség felé továbbítják a Galambos Lajos-aktákat. Hogy mi lesz az ügy kimenetele, az jelen állás szerint kiszámíthatatlan, a felmentés, de a börtön is benne van a pakliban – írja a Bors.

Lagzi Lajcsi is tudja, hogy kemény hónapok következnek.

“Megmondom őszintén, nem bánom, hogy nem kellett mostanában erről beszélnem. Kicsit volt időm fellélegezni. Tisztában vagyok vele, hogy még nincs vé­ge az ügynek, de jó volt nem gondolni rá. Decemberben jár le a nyomozásra adott határidő, ha jól tudom, akkor iratbetekintés lesz, és megtudjuk, mivel áll elő az ügyészség. Nem megyünk oda feltartott kézzel, mindent megteszünk, hogy bebizonyítsuk az ár­tatlanságomat. Nyilván nem lesz könnyű menet, de állok elébe. Azon dolgozom, hogy az igazság kiderüljön. Nem félek”

– mondta a lapnak Galambos Lajos.

Lajcsi ügyvédje hozzátette: Amit most tudni lehet, hogy több gyanúsítottat hallgattak ki, ötről nyolcra emelkedett a számuk. A vád nyilván szakértői véleményeket mutat majd be, ezzel a védelem is így lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik