Szórakozás

80 millió semmi Zámbó Krisztián szerint

Zambo-Krisztian(960x640).jpg (Array)
Zambo-Krisztian(960x640).jpg (Array)

Ahogyan megírtuk, Zámbó Krisztián néhány év alatt elköltötte 80 milliós örökségét apja, Zámbó Jimmy 2001-es halála után. Az énekesről sokan úgy gondolják, hogy elherdálta az örökséget, de mint mondja, ő csak próbálta tartani azt az életszínvonalat, amihez édesapja halála előtt hozzászokott. Sőt, szerinte ez nem is olyan sok pénz.

“Maga szerint 15 év alatt a 80 millió forint akkora összeg? Szerintem az semmi! Nem herdáltam el, csak feléltem! Azt hiszik az emberek, hogy a 80 millió forint olyan nagy pénz ebben a szakmában, pedig nem az! Akinek háza van, az tisztában van azzal, hogy alsó hangon legalább 200 ezer forint a rezsi, és akkor még nem ettél, nem tankoltál, nem vettél semmit! Én édesanyámat is eltartottam! Tudom, hogy vannak emberek, akiknek elég havi 60 ezer forint, és kenyéren, vízen élnek, de nem boldog az életük. Én nem szeretnék így élni, boldogtalanul. Az életemet azon a színvonalon akartam élni, ahogyan régen. Apu életszínvonalát fent kellett tartanunk a halála után is”

– mondta a Borsnak Krisztián, aki azért azt is bevallotta, édesapja halála után hozott meggondolatlan pénzügyi döntéseket.

“Mivel 20–21 éves voltam, nem értettem a pénzhez, nem tudtam hirtelen mit kezdeni vele. Befektettem olyan üzletekbe, amiket aztán elbuktam. Ismerek én olyan embereket, akik egy éjszaka alatt játszanak el ennyi pénzt a kaszinóban, őket kéne számon kérni!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik