Szórakozás

Zámbó Krisztián néhány év alatt eltapsolta 80 milliós örökségét

Az egyik külföldi lap évről évre összeállítja azon hírességek listáját, akik a haláluk után is jelentős bevételt keresnek örököseiknek. Közülük Michael Jackson a listavezető, de ott van az élen Prince és Elvis Presley is. Az Aktív utánajárt kicsit a hazai helyzetnek is, így talán nem meglepő, hogy Zámbó Jimmy dalai hozzák még mindig a legtöbb jogdíjat.

Az énekes ráadásul majd félmilliárdot hagyott családjára, ami özvegye és három gyereke között oszlott el. Zámbó Krisztián pedig a kamerák előtt sem titkolta, hogy mennyit kapott apja 2001-es halála után.

Az örökségből a jogdíjak, az ingóságok, amiket én kaptam, az ilyen nyolcvanmillió forint körüli összeget ér el.

Ebből az összegből azonban mára semmi sem maradt. Krisztián már 2006-ban hitelt vett fel otthonára, amit aztán a bank az autójával együtt elvett. Néhány éve pedig anyagi helyzetéről panaszkodott. A Bors őt ugyan nem érte el, de testvérét, Tihamért igen, aki megerősítette az örökségük összegét,és azt is elmondta, hogy Krisztián pénze miért tűnt el ilyen hamar.

Persze! Úgy volt, hogy az örökség felét az özvegy kapta, a másik felét pedig a három gyermek. Így ki lehet számolni, hogy volt. (…) Hát bolond! A habzsi-dőzsi, ugye!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik