Szórakozás

Egymilliót vittek el Kozso teaházából

Mint megírtuk, vasárnap kirabolták Kozso teaházát. A Zöld Teknős Barlangja hétfőn a Facebookon tett közzé egy felhívást, amelyben keresik a dolgozók munkabérét és az üzlet napi bevételét eltulajdonító személyt. A teaházat nemrég Kozso barátja, Hozsó, valamint annak üzlettársa nyitotta újra, most ők próbálják megtalálni a tolvajt.

A bűnöző állítólag négy napon át járt a tulajdonosok nyakára a rablás előtt, és gondosan felépített történetekkel „altatta” őket mielőtt lecsapott.

“Szerdán jött be hozzánk ez a Theo nevű férfi, azt állítva, övé a Dubaj Hotel, keddre szeretne egy exkluzív, zártkörű partit rendezni. Megnyugtattuk, hogy megoldható. Aztán nagy nevekkel dobálózott, hogy ő Portik fia, meg Vizoviczki a keresztapja. Aztán olyan nevekkel is, akiket ismerek az éjszakából. Mesélt még az anyjáról, aki másfél éve lelépett másfél milliárddal, és én erről is hallottam korábban. Minden stimmelt. Mindennap bejött, és azt mondta, várja a férfit, aki hozza a pénzt, hogy lefoglalózza a keddi szülinapot. Szombaton is bejött, és addig szóval tartotta az üzlettársamat, amíg a teljes személyzet hazament, az üzlettársam pedig hajnali hat körül elbóbiskolt. Nem kizárt, hogy tett az italába valamit. Ez idő alatt a táskájából elvitt egymilliót: a bevételt, munkabéreket, számlákra félretett díjakat”

– magyarázta a Borsnak a zenész-üzletember, aki hozzátette: a rendőrségen már jól ismerik az elkövetőt, de még nem sikerült kézre keríteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik