Szórakozás

Schobert Norbi: Nem akarok háborút

Schobert Norbi pár napja kijelentette, nem jött be neki Bulgária, mert olyan volt, mint Ózd, csak tengerparttal. Mindezt nem hagyta szó nélkül a város polgármestere, de Majka sem. A rapper odaszúrt kicsit a fitneszgurunak, amire Norbi szinte azonnal reagált közösségi oldalán; két nappal később pedig gondolt egyet, és regénnyi hosszúságban, durván személyeskedő hangnemben nekiment Majkának. Aki persze, hogy újabb nyílt levélben válaszolt.

Majka rajongói is vérszemet kaptak, akadt olyan kommentelő, aki Schobert ózdi üzletének felgyújtására buzdított. Úgy tűnik, békekötésre egyelőre nincs esély.

“Nem akarok már foglalkozni ezzel a témával, Majka hiába folytatja az uszítást, gyalázkodást. Kaptam egy véleményt, válaszolnom kellett, mert ha az ember hallgat, olyan mintha elismerné, amivel vádolták. Nem akarok háborút, feszültséget”

– mondta a Blikknek Norbi, de Majka sem tágít:

“Nincs szükségem olyan emberre, aki így vélekedik a városomról. Miért legyek jóban Norbival, én azokkal veszem magam körül, akiket szeretek és engem is szeretnek. Csak azért válaszolok a kiírásaira, hogy nehogy azt higgye, igaza van!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik