Szórakozás

Alekosz elhatárolódik Aurelio farokpörgetésétől

A VV4 győztese teljesen kiakadt a VV8 Aurelio főszereplésével készült farokpörgetős promóvideójától, különösen attól az – azóta egyébként törölt, erősen 18+-os – felvételtől, amelyben az RTL Klub hasonló “helikopterezős” videókat várt a nézőktől.

Nagy Alekosz Facebook-oldalán adott hangot véleményének, megszólítva nemcsak a csatorna programigazgatóját, de még a miniszterelnököt is.

Szégyenfolt.

 

Nagyjából így jellemezném a VV6 győztesét. Noha, ő magát Bajnoknak hívatja, győzelme és jelenléte még is megmagyarázhatatlan. Legalább is ép ésszel megmagyarázni nem lehet. De a hibát mégsem ő követte el.

Kolosi Péter: az RTL Klub programigazgatója, ezúttal túl messzire ment.Bizonyos értelemben sajnálom is a VV6 győztesét. Kolosi Péter és az RTL Klub kreatív osztályának elferdült fantazmagóriáját hajtja végre a VV6 győztese, amiről véleményem szerint ő maga nem mindig van meggyőződve arról, hogy helyes-e. Kolosi Péter felelőssége politikai értelemben is megkérdőjelezhető.

 

Társadalmilag nem elfogadható az, ha az egyik legnézettebb kereskedelmi csatorna nyilvános propellerezésre szólít fel és mutatja be azt, az Országnak háza előtt, vagy éppen az interneten, a fiataloknak. Orbán Viktornak, mint a konzervatív párt vezetőjének, mindenféleképpen hatást kell gyakorolnia erre a jelenségre, mert ez már nem a jó ízlésről szól hanem egyéb, törvénybe ütköző, fiatal társadalmat elferdülten befolyásoló kérdéseket is felvet.

 

A VV6 győztesétől teljes mértékben elhatárolódom, közlésével egyet nem értek, kommunikációját károsnak ítélem meg. Remélem, hogy a VV8 műsorvezetője: Nádai Anikó (napraforgó) is megteszi ugyanezt, mert mint újdonsült gyakorló Édesanya, talán nem lenne ildomos egyenrangot vállalni a vállalhatatlannal”

-olvasható a reality celeb közösségi oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik