Szórakozás

Vastag Csaba elárulta, miért nem az X-Faktorba ment zsűrizni

Meglehetősen váratlan, de minimum meglepő volt, amikor kiderült, hogy az első hazai X-Faktor győztese, aki ezáltal az RTL Klub felfedezettjeként került bele a köztudatba, a konkurens csatorna új formátumú tehetségkutatójában ül be az ítészek közé.

Web

Vastag Csaba azóta persze már debütált, és bőszen értékel is az egyelőre nem túl nézett Star Academy-ben, az Origo interjújában pedig elárulta azt is, miért hagyta el egykori anyacsatornáját, és mi nem tetszik neki a jól bevált műsorban.

“Ha az X-Faktorban lettem volna zsűritag, sok nehézséggel kellett volna küzdenem. Mindig zavart ezekben a műsorokban, és fájdalommal is néztem, hogy szórják ki az embereket. Nagyon nagy a zsűri felelőssége. Ha mondjuk pont véletlenül nem figyeltél oda, és hazaküldesz egy olyat, aki nem érdemelte volna meg, az a te lelkeden szárad. Ha nem veszel észre egy tehetséget, és ezáltal nem adsz neki lehetőséget, az olyan nyomot hagy benne, amivel nem biztos, hogy segíted a karrierjét.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Azt se szeretem, amikor az első néhány adás arról szól, hogy egyesek hülyét csinálnak magukból. A tévének tök jó egy pár másodperces poén vagy beszólás, de az embernek tönkretehetik vele az életét. A TV2 viszont előállt a Star Academy-vel, ami nagyon tetszett, és hatalmas kihívást jelent. Ez a műsor más, mert itt segítséget tudok nyújtani olyan embereknek, akiket nem én választottam ki.  (…) 

Az RTL Klubnak nagyon sokat köszönhetek, de már régóta nem volt szerződésünk. Ez a formátum pedig hihetetlenül megtetszett, így nem sokat gondolkodtam. Remekül érzem itt magam. Tizenegy éve már dolgoztam a TV2-nél, a Popdaráló című műsorban, ezért sok az ismerős arc. Én soha nem láttam, fogtam, ástam el és ástam ki csatabárdot. Szerintem ennek a két nagy csatornának most már nem egymással kell megmérkőznie, hanem sokkal inkább az internettel”– mondta el az énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik