Szórakozás

Zsivány romantikára épít Fluor Tomi

Generációs életérzés és zsivány romantika – ilyesmik is lesznek abban a zenés játékfilmben, melynek történetét a Wellhello együttes dalszövegei adják. A profi színészek mellett természetesen Fluor és Diaz is szerepelnek az alkotásban, s saját magukat alakítják. A Story Extra stábja bejutott a kulisszák mögé, és akkor is ott voltak, amikor a srácok a Duna közepén forgattak.

“Szerintem az egész zsivány romantikára épül, amit mi csinálunk. Hiszen romantikusak vagyunk és zsiványok is. Ahogy mondjuk arról beszélek, hogy hány szerelmet bír el a rakpart, azért mellette ott van egy apu vedd meg, ami meg éppen a zsiványságról szól, és amikor a kettő összeér, akkor születnek olyan dalok, mint a széthagyott ruhák című egyik kedvencem, amiben elhangzik ez a mondta, ami szerintem a zsivány romantika egyik alaptétele, hogy: Így már nem lep meg, hogy a kedvenc helyem épp benned lett”

– mondta a sok munka miatt leterhelt Fluor Tomi, aki nagyon büszke a Soha végetnemérős című filmre.

“Megkönnyítették a dolgunkat, hogy mi magunkat alakítjuk, tehát nem mást kell eljátszanunk. Színészi munkára nem volt szükség tőlünk. Nem is biztos, hogy képesek lettünk volna rá. Biológiai csoda, hogy még élünk szerintem. Általában augusztus közepe, vége az, amire a fél zenekar már lebetegszik, már három napokat végig tudunk aludni. Novemberben töltődünk, meg úgy a téli időszakban.”

Olvasói sztorik