Szórakozás

“Az öltözőm ablakát is bevertem idegességemben” – ByeAlex a csalással vádolt X-faktorról posztolt

A csütörtök reggeli Blikk hozta le a hírt, miszerint  egy felbőszült szülő azt állítja, az X-Faktor csaláson alapszik, és előre megírt forgatókönyv alapján már most tudják a mentorok, hogy ki jut majd a döntőbe. Schiwert-Takács László, az RTL Klub kreatív producere a lapban azonnal cáfolta a vádakat, és elmondta, nem állna érdekükben szembemenni a nézők véleményével.

A Facebookon pedig azóta az egyik új mentor, ByeAlex is kifejtette véleményét a csalás vádjával kapcsolatban, és a zenész arról is ír, micsoda indulatokat képes kiváltani belőle egy-egy nehezebb döntés.

“Én tudom melyik szereplőről és apukáról szól a cikk. Magam is sajnálom, hogy a versenyző kiesett a játékunkból (imádtam őt), de ez egy verseny, ahol vannak nyertesek, vannak vesztesek, és legvégül van egy győztes. Meg kell becsülni a kudarcot is, mert anélkül nem lenne a nyereség és a siker se, hisz a fogalmakkal sem lennénk tisztában. Bennem bízhattok, ha azt mondom nektek, hogy az RTL nem mondja meg nekünk hogyan döntsünk. Tököm se vállalna egy olyan műsort, ahol a fülembe pusmognak a szerkesztők, hogy mit kell tennem. Mi értelme lenne(?), én dalszerző vagyok, nem színész!

(…) Nézzetek rám! Hát ismertek. Nem az a fajta vagyok, akinek meg lehet mondani mit csináljon. De bevallom, a műsor eddigi forgatása alatt egyszer kértem tanácsot a szerkesztő brigádtól, és még akkor sem kaptam a kérdésemre javaslatoknál többet. Pedig életem egyik legfeszültebb döntése volt. A Blikk megkérdezheti a gyártásvezetőt, mert még az öltözőm ablakát is bevertem idegességemben… A sminkszékemet is lerúgtam. Hát lennék én ideges a forgatás miatt, ha valójában előre meg lenne írva ez a műsor? ”

– írja többek közt az énekes, akinek teljes posztját IDE kattintva olvashatod el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik