Szórakozás

Alekosz újévi videójától megint kisült az agyunk

Figyelem! Ha megnézi a reality sztár újabb alkotását, lehet, hogy kárt szeretne majd tenni önmagában, vagy másokban. Mi szóltunk!

Szóval az van, hogy Alekosz ismét megpróbálkozott összehozni egy pörköltet, bográcsban, a szabad ég alatt, miután a tavalyi mutatványa, öhm… alkoholba fulladt (?!) Hát, azért ez idén sem sikerült máshogy.

A lényeg a lényeg, most sertéslapockát választott a marhalábszár helyett és rengeteg hasznos információval egészítette ki főzőleckéjét. Kezdjük az elején! A tűzrakás legfontosabb szabályai:

“A jó gyufa, a kiváló gyufa mindenekfelett” – mondja Alekosz, aztán hozzáteszi, egy kis sebváltó olajat is öntött rá, hogy beröffenjen a tűz. Ennek később még lesz jelentősége!

Miközben megtudjuk, hogy érdemes sózott vajat használni a főzéshez, hiszen az emeli a hagyma rangját, hősünk átáll a forró bor! fogyasztására a konyakról, hiszen az jó.

Külön felhívnánk a figyelmet a videó 9. percére, amiből rájöhetünk, hogy minden apróságnak jelentősége van. Az alufólia, ami mindeddig a húst takarta, most remekül labdává gyúrható, hogy a lábunk körül legyeskedő házi cicát is elszórakoztassuk.

Miután minden alkotóelem belekerült a bográcsba, Alekosz nem várt eseményekkel szembesül (16.perc), de keményen felveszi a harcot az elemekkel: csípi a füst a szemét és fulladozik tőle, az eső is eleredt, na meg a viszki (?!) is megtette a hatását.

De ne izguljunk! Történetünk happy end-del zárul, hiszen Alekosz rendkívüli kreativitásról tesz tanúbizonyságot, és még a -1 fok és a szakadó eső, vagy hó (vagy valami) sem tántorítja el céljától.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik